П`ятниця, 10.05.2024, 04:17
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів
Побутова техніка - задоволення, незамінне в домашньому господарстві і варте чималих грошей. Не дивно, що більшість господинь зацікавлені в тому, щоб побутова техніка служила їм якомога довше. Секрети догляду за нею можна дізнатися з керівництва по експлуатації - але в більшості випадків до нього звертаються тільки у разі поломки. Тому ми вирішили нагадати кілька нехитрих правил догляду за побутовою технікою, які допоможуть продовжити термін її існування в будинку. Для огляду ми вибрали п'ять найбільш необхідних в будь-якому господарстві представників побутової техніки.

Пральна машина

Пральна машина проживе довше, якщо дотримуватися таких правил:

1. Використовуючи рівень, виставити пральну машину перед першим включенням. Пол, на якому стоїть машина, повинен бути рівним і твердим. Це запобіжить підвищену вібрацію, відповідно - запобіжить причини багатьох поломок, зношування її деталей. У цих же цілях не рекомендують перевантажувати пральну машину білизною - йог ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 1117 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 05.08.2011 | Комментарии (0)

Кімнатні рослини радують око, прикрашають дизайн інтер'єру і очищають повітря в квартирі. Мабуть, не знайдеться такої людини, яка хоча б раз в житті не замислювався про придбання зеленого друга в своє житло. На перший погляд, догляд за кімнатними рослинами здається простим - і ми не особливо роздумуємо при їхній покупці. Але як часто трапляється так, що придбане кімнатна рослина через деякий час починає відчувати себе погано і, врешті-решт, гине.

Як правильно вибрати кімнатну рослину, щоб воно приносило радість його власникові, протягом довгого часу прикрашало приміщення? Для цього потрібно звернути увагу на кілька важливих факторів.

Місце продажу кімнатних рослин.
Купуючи кімнатна рослина «з рук», ви ризикуєте отримати хворе або пошкоджене рослина, якій не було надано належного догляду. Крім того, бабуся на ринку навряд чи повноцінно пояснить вам всі тонкощі догляду за конкретним видом рослини, порекомендує підходящі умови утримання. Не лінуйтеся і вирушайте за ... Читати далі »
Категория: Дім та квартира | Просмотров: 839 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 05.08.2011 | Комментарии (0)

Спорт допомагає нам добре виглядати, підтримувати потрібну фізичну форму, заряджає енергією й оптимізмом, виліковує від депресії та стресу. Людина, що приділяє спорту кілька годин на тиждень, завжди бадьорий, підтягнутий, життєрадісний.

Існує безліч різних видів спорту - але як же вибрати той, який підходить саме вам? Адже обираючи той чи інший вид спорту, потрібно враховувати різні фактори, спираючись на індивідуальний підхід. В іншому випадку, заняття спортом не принесуть задоволення і очікуваних результатів.

Отже, на що ж варто звернути увагу при виборі виду спорту?

Тип характеру, темперамент

Меланхолікам і флегматикам, тобто людям урівноваженим, спокійним, неквапливим, підійдуть відповідні види спорту, які не потребують великих швидкостей і значних фізичних навантажень. Це шахи, більярд, біг підтюпцем, бальні танці, їзда на велосипеді.

Холерики, люди з «вибуховим» характером повинні підібрати такий вид спорту, в якому вони могли б виплес ... Читати далі »
Категория: Спорт | Просмотров: 938 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 05.08.2011 | Комментарии (0)

Довге волосся - предмет гордості їх власниці і заздрості оточуючих. Мабуть, єдиний недолік довгого волосся - це те, що вони вимагають певного догляду, інакше вся їхня краса може зійти нанівець. Втім, секрети догляду за довгим волоссям досить прості. Головне - пам'ятати декілька правил і неухильно дотримуватися їх.

Правило перше. Підберіть відповідні засоби по догляду за волоссям

Шампунь повинен відповідати не тільки типу волосся (сухі, жирні, нормальні), але й боротися з проблемними волоссям, якщо такі мають місце бути (ламкість волосся, лупа, слабкі фарбоване волосся). Необхідним засобом для догляду за довгим волоссям є кондиціонер - він допоможе запобігти сплутування волосся, зволожить та розгладить їх, полегшить процес розчісування. Різні маски-бальзами зміцнять коріння волосся і попередять їх випадання, допоможуть довго зберегти пишну шевелюру. Маски для волосся можна купити або зробити в домашніх умовах.

Правило друге. Регулярно і правильно мийте волосся ... Читати далі »
Категория: Секрети краси | Просмотров: 1113 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 05.08.2011 | Комментарии (0)

Багато хто з нас любить міцний еспрессо або капучино ароматний. Багато хто употреблінет ці напої кілька разів на день. Але не всі знають, що для правильного приготування цих рідин потрібна правильна кавоварка. Сьогодні ми поговоримо про те, як правильно вибрати кавоварку.

Насправді ринок кавоварок настільки великий, що заблукає дуже просто. Я стану вашим гідом і спробую підказати, як не потрапити в халепу при виборі кавоварки. У першу чергу, Вам потрібно визначитися яку каву ви хочете заварювати, і в якій кількості.

Любіть еспрессо - тоді вибирайте серед кавоварок типу Pump-Espresso або на крайній випадок Steam-Espresso. Хочете буденного кофейку, вибирайте серед крапельних кавоварок. Якщо хочете заощадити купите френч-прес або турку (джезву).

Тепер детальніше:

Крапельні кавоварки найпоширеніші у світі та заслужили свою популярність легкістю приготування кави, його кількості і дешевизною. Вода проходить через спеціальний контур, нагріваючись до темпер ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 1336 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 05.08.2011 | Комментарии (0)

Традиційним домашнім святом зараз не здивуєш нікого. Щедро накритий стіл та хоровий спів після кількох чарок міцного напою - ось, власне, і всі його ознаки. Нудно? Банально? І справді, справжні господарі повинні прагнути не лише до того, щоб гості добре поїли і випили, а й до того, щоб цікаво організувати їхнє дозвілля, а самим уславитися хорошими масовика-витівника.

Як же організувати домашнє свято, щоб він приніс масу позитивних емоцій і надовго запам'ятався гостям?

Готуємо сценарій свята

Безумовно, хід проведення святкового вечора потрібно продумати заздалегідь. Адже далеко не кожен може експромтом провести ігри та конкурси, зробити всі приготування за годину до зустрічі гостей. Та й навіщо все робити в поспіху?

У першу чергу, зверніть увагу на тих людей, яких ви збираєтеся запросити (вже запросили) на свято. Чи будуть тут люди різних поколінь або переважно ровесники. Родичі це, друзі чи колеги по роботі. Представники однієї або різних соціальних ... Читати далі »
Категория: Дім та квартира | Просмотров: 1415 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 05.08.2011 | Комментарии (0)

Кожен з нас знає про негативний вплив куріння на людський організм. Проблеми з серцево-судинної, дихальної, травної, статевої системами, порушення психіки - це далеко не повний список тих «радостей», які ми отримуємо в результаті цієї шкідливої ​​звички.

Змусити людину кинути курити неможливо ніякими проханнями, переконаннями, заборонами - лише він сам повинен захотіти цього. На щастя, останнім часом кількість людей, що замислюються про своє здоров'я і вирішили кинути палити, зростає. Ця стаття - для них.

Так чи просто кинути курити?

Більшість курців не визнають власної залежності від сигарети і гордо заявляють: «У мене є сила волі - якщо захочу, кину палити вмить!» Але йдуть місяці, роки, а курець все не розлучається з цією звичкою. У чому причина?

По-перше, в залежності організму від куріння, яка з'являється з найпершої викуреної сигарети і збільшується з кожною новою дозою нікотину. Організму без нікотину погано, він вимагає його ще і ще. Нікотино ... Читати далі »
Категория: Секрети здоров'я | Просмотров: 1144 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 05.08.2011 | Комментарии (0)

Гості нагрянули абсолютно несподівано? Часу для того, щоб накрити стіл, майже немає, а здатися недобросольной господинею не хочеться? Панікувати не потрібно - адже навіть із самих звичайних продуктів можна з швидкістю і легкістю приготувати відмінні страви для гостей.

Сирні кульки (час приготування - 15-20 хв.) Для цієї страви вам знадобиться плавлений сир, майонез, часник і кокосова стружка. Сир потрібно натерти на дрібній тертці, додати до нього роздавлений за допомогою Часничниці часник і майонез так, щоб вийшла однорідна і густа маса. Сформувати (скачати) з отриманої маси невеликі кульки і обваляти їх в кокосовій стружці. Викласти на блюдо, прикрашене листям салату.

Грінки з сардинами (час приготування - 10-15 хв.) Наріжте багет тонкими скибочками і обсмажте їх з двох сторін на олії. Поки готуються грінки, візьміть баночку сардин (або будь-яких інших рибних консервів), вийміть їх і видаліть кістки. Розімніть сардини виделкою, додайте майонез, ретельно проведіть до ... Читати далі »
Категория: Дім та квартира | Просмотров: 3000 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 05.08.2011 | Комментарии (0)

Похід по горах по долам на велосипеді - пригода дуже приємне і захоплююче. Але тільки в тому випадку, якщо пощастить не нарватися на позаштатні ситуації. А це треба вміти зібратися як слід. Ну, от коли ми на роботу збираємося - ми ж не забуваємо гаманець, водійські права і ключі для дому? У велопохід треба збиратися ще більш ретельно.

Вибір маршруту

Перш ніж осідлати свого улюбленого двоколісного коня і відправитися в шлях, подбайте про маршрут. Можна рвонути в Заполяр'ї, наприклад, на Кольському півострові чимало чудових, мальовничих маршрутів. До того ж зовсім не обов'язково кататися по маркірованих велотрасси. Можна просто вибрати більш-менш «населений» район і поїхати туди, куди едется. Тільки бажано в такому випадку мати при собі gps-навігатор, компас, максимально велику карту місцевості (в ідеалі стометрівку, але зійде і масштаб 1:500, ну на худий кінець - кілометрівці, їх то точно можна знайти в рибальських і туристичних, а також в книжкових магазинах).

... Читати далі »
Категория: Спорт | Просмотров: 731 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 05.08.2011 | Комментарии (0)

Освідчення в коханні - момент зворушливий, хвилюючий, незабутній і для того, хто зізнається у своїх почуттях, і для об'єкта цього визнання. Як же зробити цей момент таким, щоб він надовго запам'ятався, а головне - дав очікуваний результат (довгоочікуване «Я теж тебе люблю» у відповідь)? Існує кілька варіантів організації освідчення в коханні.

Класичне визнання в любові. Вечеря при свічках, романтична обстановка, приємна музика, букет троянд, шампанське і ледь чутне «Я тебе люблю» на вушко під час чергового повільного танцю - ось основні ознаки класичного визнання в любові.
Воно не вимагає великої фантазії, попередньої підготовки і значних фінансових витрат і є практично безпрограшним варіантом.

Однак класичне визнання в любові може здатися занадто стандартним, нудним, передбачуваним. Підсумок: цей варіант добре підійде для натур консервативних, що віддають перевагу «шаблонний» підхід у справах любовних.

Романтичне освідчення в коханні. Якщо об'єкт вашого ... Читати далі »
Категория: Секрети взаємовідносин | Просмотров: 1275 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 05.08.2011 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 »