Неділя, 28.04.2024, 11:39
Вітаю Вас, Гість
Головна » Автомобілі
Безсумнівно, кожна людина в світі задавався питанням про те, які ж самі дорогі автомобілі світу. І, ще не отримавши відповіді на це питання, уявляв собі, який же такий, найдорожчий автомобіль може бути насправді. Хтось представляв його потужним, «облизати» з усіх сторін, спорткаром, хтось же - величезним суперкомфортабельні автомобілем представницького класу з найпотужнішим двигуном. До речі, і ті, й інші мають рацію - обидва типи автомобілів зустрічається в десятці, або так званому топі, найдорожчих автомобілів світу. Правда ось спортивних все ж тут буде побільше. Сьогодні ми і поговоримо про цю саму десятку. Далі 10 найдорожчих автомобілів світу + фото.

10 місце


Список десяти найбільш дорогих автомобілів закриває Maybach 57S 6.0 V12 bi-turbo з вартістю в 367,000 USD. Автомобіль модель - 2005 року. Максимальна швидкість - 275 кілометрів на годину, а час розгону до сотні становить 5 секунд.

9 місце


Дев'яте місце займає Maybach 62 5.5 V12 bi-turbo. Ма ... Читати далі »
Категория: Автомобілі | Просмотров: 2050 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 18.06.2012 | Комментарии (1)

Питання про те, яка ж найшвидша машина в світі на поточний момент, хвилює нас з дитячих пір. І не тільки хлопчиків. Багато дівчинки також бувають дуже небайдужими до спортивних автомобілів і не проти поганятися з хлопцями в комп'ютерні гонки або за допомогою іграшкових радіокерованих машинок. Але одна справа іграшкові авто, а інше - справжні, суперпотужні спорткари, звук одного мотора яких зупиняє проходить повз людини і змушує його серце битися частіше від одного лише погляду на «хижий» корпус. Сьогодні у нас в гостях десятка найшвидших автомобілів світу. Зустрічаємо!

Перше місце

Однією з найбільш потужних і швидких автомобілів світу є SSC Ultimate Aero 6.3 V8. Автомобіль настільки швидкий, що час розгону від нуля до ста кілометрів на годину займає всього лише 2,78 секунди! У цієї машини наступний тип двигуна - бензиновий турбований Chevrolet Supercharged V8. SSC може розвинути швидкість до 436 кілометрів на годину і саме тому по праву вважається найшвидшим автомобілем с ... Читати далі »
Категория: Автомобілі | Просмотров: 3049 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 18.06.2012 | Комментарии (0)

Ціни на бензин продовжують залишатися на досить високому рівні. Це стимулює інженерів для пошуку рішень створення економічного й екологічного транспорту. Автомобілі-гібриди вже ні для кого не новина і вони дійсно допомагають економити на паливі, але чи так вони екологічні, як нам кажуть? Адже навіть на виробництво електрики витрачається відчутний обсяг природних ресурсів. Деякі інженери та автокомпанії пропонують використовувати в якості палива водень, проте навряд чи це буде достатньо економічно.


На тлі всього цього Guy Negre - колишній конструктор двигунів F-1 і засновник компанії MDI запропонував використовувати як паливо стиснене повітря. Після тривалого періоду досліджень в цій галузі на світ з'явився новий транспорт - AirPod. Автомобіль, якщо його можна так назвати, дивлячись на його зовнішність, приводиться в рух від енергії стисненого повітря.

Зовнішність у автомобіля, м'яко кажучи, незвичайна
Категория: Автомобілі | Просмотров: 788 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 18.06.2012 | Комментарии (0)

Східне вчення фен-шуй - одне з найбільш популярних у наш час. Кількість сувенірних фен-шуй магазинчиків зростає, як гриби після дощу, і все більше людей воліють жити, згідно з принципами цієї філософії. Всі напевно знають про фен-шуй квартири, гармонійної розстановці меблів та інших предметів інтер'єру. Однак китайське вчення стане в нагоді і автолюбителям. Який же він, автомобільний фен-шуй?

Прикраси

Фен-шуй радить відмовитися від використання жартівливих стікерів на задньому склі автомобіля («Спробуй, дожени!" Або "Король дороги»). Згідно з фен-шуй, задня частина автомобіля виконує захисну роль, тому настільки легковажне використання її неприпустимо. А от різні застережливі наклейки («В машині дитина», «Дотримуйтесь дистанцію») будуть як не можна до речі, вони посилять захисні функції задньої частини автомобіля.

Не використовуйте в автомобілі зайвих талісманів, особливо великого розміру, а також недоцільних для даної ситуації (водіння автомобіля) прикрас фен-шуй. ... Читати далі »
Категория: Автомобілі | Просмотров: 1179 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 18.06.2012 | Комментарии (0)

Швидкість всіх автомобілів світу залежить не тільки від їх технічних параметрів і характеристик, а й від так званої «прокладки між сидінням і кермом», тобто, для тих, хто не зрозумів, водієм. Саме від водія залежить, яким чином буде проявляти себе на дорозі наявне в розпорядженні кількість конячок. Як не крути, але професійний водій зможе домогтися гарних швидкостей навіть від самих повільних автомобілів в світі.

До речі, який же саме автомобіль є самим повільним на нашій планеті? Існує кілька гумористичних варіантів відповіді на це питання. Наприклад, самий повільний автомобіль - поламаний автомобіль. Або інший варіант, що самий повільний автомобіль - на кінній тязі. Але це все жарти ... Що ж виходить, що самого автомобіля не існує? Згідно з інформацією авто-порталу «Твоє-Авто», був запропонований рейтинг самих повільних автомобілів в 2011 році.

Якщо бути точними у формулюванні, то самий повільний у світі автомобіль, - який стоїть на місці. При складанні даного рейтингу ... Читати далі »
Категория: Автомобілі | Просмотров: 997 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 18.06.2012 | Комментарии (0)

Уже давно позаду той час, коли вибір автомобіля і його покупка було сімейним щастям. Найчастіше головна проблема полягала або у виборі забарвлення або у виборі однієї з чотирьох-п'яти загальноприйнятих моделей автомобілів. Сьогоднішній же вибір на авторинку дуже широкий, чим дуже сильно ускладнює проблему вибору, в якій тепер з'явилися додаткові аспекти.

Який зовнішній вигляд?

Інтер'єр автомобіля начебто не найважливіший фактор, проте, хочеться, що б машина була красивою і привертала погляди оточуючих. Слід враховувати те, що служити вона буде достатня кількість років, відповідно, повинна радувати і очей водія.

Яскрава і навіть зухвала кольорова палітра може зовсім не сподобатися людям з консервативними поглядами, проте у неї є і свої плюси - на дорозі така машина більш помітна як у світлий, так і в темний час доби, відповідно, значно зменшується шанс потрапити в аварійну ситуацію. З іншого боку яскраві кузова вимагають до себе більш ретельного і чистого догляду, т ... Читати далі »
Категория: Автомобілі | Просмотров: 1236 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 18.06.2012 | Комментарии (0)

Практично на всіх автомобілях встановлюються ДВЗ (двигуни внутрішнього згоряння). Їх пристрій дуже складне, навіть для професіоналів і тим більше для середньостатистичного водія. Однак купуючи автомобіль - завжди клієнт зацікавлений дізнатися параметри двигуна. Недосвідченому людині завжди буде важко вибрати автомобіль взагалі або конкретної серії. Спробуємо більш детально розібрати основні технічні характеристики двигуна внутрішнього згоряння.

Скільки має бути циліндрів?

У всіх сучасних автомобілях встановлюється від 2 до 16 циліндрів. Цей показник досить серйозний. Адже два однакових по потужності і об'єму двигуна можуть сильно відрізнятися за іншими характеристиками.

Розташування циліндрів

Існує два варіанти розташування циліндрів: послідовне (рядне) і V-подібне (дворядне), коли на один колінчастий вал встановлюються циліндри з двох сторін. В цьому випадку дуже важливий кут розвалу циліндрів. При великому куті розвалу знижується центр ваги, спрощується по ... Читати далі »
Категория: Автомобілі | Просмотров: 4643 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 18.06.2012 | Комментарии (0)

Досвідчені водії заправляють свої автомобілі практично автоматі. Ця процедура така ж рутинна, як і гальмування, включення поворотника або ж виїзд з гаража. Заправки сьогодні будують на кожному кроці, але бензин не скрізь однаковий.

Перед новачком практично відразу постає питання: коли, де і як заправити машину. І взагалі, що собою являє заправка? Ситуація схожа на першу поїздку в метро (як ступати на ескалатор і т.д.).

Отже, перед Вашими очима покажчик рівня палива. Шкала, якого, градуіруется в частка обсягу бензобака (тобто прості дроби: половина, порожній або повний). Найчастіше встановлена ​​і спеціальна лампочка, яка спалахує, коли паливо практично закінчується. Бензин не закінчується раптово. Двигун почне працювати з перебоями при різкому підвищенні швидкості, підйомі або на нерівній дорозі. Якщо Ви здогадалися, що бак повністю порожній - акуратно з'їжджайте на узбіччя і гальмуєте.

Вам необхідна допомога.

Звичайно, Ви можете збігати на заправку з каніст ... Читати далі »
Категория: Автомобілі | Просмотров: 1077 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 18.06.2012 | Комментарии (0)

«Автомобіль не розкіш, а засіб пересування» - фраза з відомого всім роману «Золоте теля». Більшість жителів нашої планети просто не уявляють своє життя без цього виду транспорту. З кожним роком виробники автомобілів все більш удосконалять систему безпеки пасажира. Але те, що підходить для дорослого не завжди допомагає малюкам. Адже часто можна побачити, як батьки садять дитину на коліна і при цьому абсолютно впевнені, що зможуть його втримати в разі аварії.

Але ніхто не замислюється про те, що при зіткненні на швидкості 50 кілометрів / годину, його вага зросте приблизно в 20 разів. Інші ж пристібають і себе і дитини одним ременем безпеки, то в такому випадку малюка можна просто задавити власною вагою. Як же все-таки убезпечити дитину при поїздці на автомобілі?

На сьогоднішній день, кращим засобом безпеки для маляток в машині є дитяче автокрісло.

Крісло повинно підходити дитині. Це перше на що слід звернути увагу. У світі розрізняють п'ять груп дитячих крісел:
... Читати далі »
Категория: Автомобілі | Просмотров: 828 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 18.06.2012 | Комментарии (0)

Багато хто вважає, що це марна трата грошей і нічого більше. У чому то вони мають рацію. Якщо за автомобіль візьметься команда професійних автовикрадачів - велика ймовірність того, що машину таки поженуть. Протиугінні системи, придумані, однією людиною можуть бути знешкоджені іншим. Але не варто так швидко відмовлятися від захисту свого автомобіля. Адже правильно підібрана і встановлена ​​сигналізація може збільшити час на вимкнення «пищалок-мигалок», що в свою чергу може зупинити викрадача.

Якщо ж у Вас новий автомобіль, і Ви хочете застрахувати його від угону, то, на жаль, без автосигналізації жодна компанія цим займатися не буде. Звичайно, вони підуть Вам на зустріч і запропонують скористатися послугами своїх «перевірених» компаній, що є не найдешевшим задоволенням.

Існує думка, що автомобіль, який постійно знаходиться в гаражі або на стоянці, що охороняється, ніхто викрасти не зможе. Насправді, ця думка помилкова: машину можуть викрасти серед білого дня і прямо у вас ... Читати далі »
Категория: Автомобілі | Просмотров: 821 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 18.06.2012 | Комментарии (0)

1 2 »