Понеділок, 13.05.2024, 09:12
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Червень » 18 » Автомобільний фен-шуй
16:55
Автомобільний фен-шуй
Східне вчення фен-шуй - одне з найбільш популярних у наш час. Кількість сувенірних фен-шуй магазинчиків зростає, як гриби після дощу, і все більше людей воліють жити, згідно з принципами цієї філософії. Всі напевно знають про фен-шуй квартири, гармонійної розстановці меблів та інших предметів інтер'єру. Однак китайське вчення стане в нагоді і автолюбителям. Який же він, автомобільний фен-шуй?

Прикраси

Фен-шуй радить відмовитися від використання жартівливих стікерів на задньому склі автомобіля («Спробуй, дожени!" Або "Король дороги»). Згідно з фен-шуй, задня частина автомобіля виконує захисну роль, тому настільки легковажне використання її неприпустимо. А от різні застережливі наклейки («В машині дитина», «Дотримуйтесь дистанцію») будуть як не можна до речі, вони посилять захисні функції задньої частини автомобіля.

Не використовуйте в автомобілі зайвих талісманів, особливо великого розміру, а також недоцільних для даної ситуації (водіння автомобіля) прикрас фен-шуй. Всілякі дзвіночки, мобілі і флейти з бамбука призначені більше для використання вдома. В автомобілі вони тільки відволікають увагу, заважаючи зосередитися на водінні. Також не використовуйте в автомобілі талісманів, що символізують смерть, покликаних розслабляти.

Вибираючи прикраса для автомобіля, віддайте перевагу невеликим за розміром амулетам - їх можна повісити перед лобовим склом. Найбільш поширеними талісманами фен-шуй для прикраси автомобіля є Ганеша (особливо протегує автомобілістам-бізнесменам), собачки фу (символ безпеки та захисту), черепаха (приносить удачу в справах, є символом успіху і надійності), Куанг Кунг (відганяє зло, має потужні захисні властивості), олень (символ довголіття), піраміда (символ кар'єрного та духовного зростання).

Колір автомобіля

Згідно з фен-шуй, головними елементами світобудови є Вода, Вогонь, Метал, Дерево і Земля. Кожному з цих елементів відповідають певні кольори. Найбільш сприятливими є кольори елементів Металу і Води: білий, чорний, сірий, сріблястий. Найбільш несприятливі для енергетики автомобіля кольору Вогню - відтінки червоного та жовтого.

Крім того, підібрати індивідуальний колір автомобіля допоможуть фахівці фен-шуй, які для цього складають карту народження і енергетичну карту людини. Також колір автомобіля повинен поєднуватися з характером і темпераментом його власника.

Номерний знак

Якщо ви хочете вибрати номерний знак, який буде для вас щасливим, зверніться до фахівців з нумерології. Обробивши ваші дані (дату народження), вони підберуть для вас найбільш відповідний варіант. Якщо керуватися в цьому питанні загальними принципами фен-шуй, варто уникати числа 4 і віддавати перевагу числа 8.

Прибирання автомобіля

Згідно з фен-шуй, для залучення енергії успіху в приміщенні (автомобілі) потрібно звільнити достатньо місця. Особливу увагу слід приділити старим і непотрібним речам - адже саме в них накопичується негативна енергетика. Регулярно очищайте попільничку в автомобілі (переважно, звісно, ​​взагалі не палити в ньому), не смітіть в салоні, мийте автомобіль у міру його забруднення, чистите килимки і крісла.

Ім'я автомобіля

Давати автомобілю ім'я, сприймати його як живу істоту, розмовляти з ним - це не ознака божевілля, а цілком розумний, з точки зору фен-шуй, підхід. Адже автомобіль є певним продовженням особистості людини, отже, чим більше господар дбає про нього, тим більше позитивної енергії він віддасть.

Автомобільна ароматерапія

Перш за все, повітря в автомобілі повинен бути чистим, не спертим і не задушливим. Для цього салон авто потрібно регулярно провітрювати. Для ароматизації повітря в автомобілі використовуйте різні ефірні масла. Апельсин підніме настрій, м'ята дасть можливість зосередитися, розмарин забезпечить ясність думки, лимон допоможе зняти втому - а що ще потрібно в дорозі?

Сприймати дані поради всерйоз чи ні - справа суто особиста. Варто визнати одне - багато хто з них не позбавлені раціонального зерна і на шкоду автолюбителям точно не підуть.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1181 | Додав: DarkDaNTe | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтів - uCoz