Неділя, 28.04.2024, 03:24
Вітаю Вас, Гість
Головна » Секрети краси
Виявляється, мистецтву нанесення макіяжу теж треба вчитися. Адже макіяж - це не тільки і не стільки спосіб зробити вашу зовнішність більш яскравою. Це прекрасний спосіб зробити акцент на перевагах і приховати недоліки. Однак, щоб досягти цього, потрібно знати декілька непорушних правил і важливих секретів. Погоріла про те, як правильно наносити макіяж.

Підбираємо колірну гамму

Перш за все, варто визначитися з «призначенням» макіяжу. Чи буде це макіяж для робочого дня, вечірній макіяж, макіяж для романтичного вечора або денної прогулянки по парку. Безумовно, денний макіяж має бути більш стриманим, вечірній передбачає яскравість і оригінальність, святковий - ще й певну тематичність. Влітку варто обмежити вживання декоративної косметики до мінімуму, в прохолодні дні повернутися до традиційної схеми нанесення макіяжу.

Головне правило того, як правильно нанести макіяж, говорить: акцент потрібно робити тільки на одній ділянці обличчя. Як правило, це губи або очі. Якщо в ... Читати далі »
Категория: Секрети краси | Просмотров: 1789 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 26.01.2012 | Комментарии (1)

Хто з нас ні хоче скинути зайву вагу як можна швидше? Всі, хто став замислюватися всерйоз про свою фігуру, хочуть отримати хороший результат в найкоротші терміни. І дійсно, в даний час в ЗМІ пропонується велика кількість способів швидко схуднути за тиждень. Секрет ефективності криється в низькокалорійністю цих дієт. Дотримуючись їх, за сім днів можна схуднути від 5-ти до 10-ти кг.

Шкода швидких дієт і причини для їх використання

Необхідно пам'ятати про те, що різке схуднення є стресом для організму. Часто вдаючись до агресивних дієт можна завдати непоправної шкоди здоров'ю. Тому використовувати швидку дієту потрібно тільки при крайній необхідності, коли терміново треба привести себе в порядок.

І все-таки ж є обставини, які змушують сісти на шкідливу дієту, щоб схуднути за тиждень. Наприклад, якщо ви через тиждень вирушаєте у відпустку на узбережжі моря, то вам необхідно прибрати зайві кілограми. Або якщо ви готуєтеся до серйозного події, але не мо ... Читати далі »
Категория: Секрети краси | Просмотров: 2985 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 26.01.2012 | Комментарии (0)

Існують на Землі люди, для яких яскраве весняне сонечко - привід для смутку. І причина тому - посилена пігментація шкіри, у народі іменується ластовинням. Виникаючи як природна захисна реакція організму на вплив ультрафіолетових променів, веснянки особливо яскраво проявляються в теплу пору року. Можна довго розмірковувати про особливе зачарування особи, обсипаної веснянками, але якщо вже людина надумав боротися з ними, то ніякі умовляння в цьому не допоможуть. Зате цілком до речі будуть слушні поради про те, як позбавитися від веснянок - їх ми і збираємося дати в цій статті.

Запобігаємо появі веснянок

Ви точно знаєте, що перші сонячні промені прикрасять ваше обличчя веснянками? Не чекайте цього моменту, а потурбуйтеся про запобігання появи веснянок заздалегідь. Звичайно, повністю захистити себе від цього явища ви не зможете, але звести його до мінімуму - у ваших руках.

Для запобігання появи ластовиння можна скористатися сонцезахисними засобами - таким чином, ... Читати далі »
Категория: Секрети краси | Просмотров: 2550 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 12.08.2011 | Комментарии (0)

Довге волосся - предмет гордості їх власниці і заздрості оточуючих. Мабуть, єдиний недолік довгого волосся - це те, що вони вимагають певного догляду, інакше вся їхня краса може зійти нанівець. Втім, секрети догляду за довгим волоссям досить прості. Головне - пам'ятати декілька правил і неухильно дотримуватися їх.

Правило перше. Підберіть відповідні засоби по догляду за волоссям

Шампунь повинен відповідати не тільки типу волосся (сухі, жирні, нормальні), але й боротися з проблемними волоссям, якщо такі мають місце бути (ламкість волосся, лупа, слабкі фарбоване волосся). Необхідним засобом для догляду за довгим волоссям є кондиціонер - він допоможе запобігти сплутування волосся, зволожить та розгладить їх, полегшить процес розчісування. Різні маски-бальзами зміцнять коріння волосся і попередять їх випадання, допоможуть довго зберегти пишну шевелюру. Маски для волосся можна купити або зробити в домашніх умовах.

Правило друге. Регулярно і правильно мийте волосся ... Читати далі »
Категория: Секрети краси | Просмотров: 1111 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 05.08.2011 | Комментарии (0)

Красива хода - це не тільки обов'язкове вміння жінки, що бажає привернути увагу протилежної статі. Красива хода передбачає правильне положення хребта і постановку стоп - а це, в свою чергу, благотворно позначається на стані опорно-рухового апарату, всіх груп м'язів і органів людського організму. Тому задуматися про те, як виробити гарну ходу, коштує не тільки завойовницям чоловічих сердець (вони-то якраз знають відповідь на це питання!), А й будь-якій жінці, що піклується про своє здоров'я і бажає виглядати і відчувати себе на всі сто.

Як виробити гарну ходу? Це під силу будь-якій - досить виробити кілька простих звичок і стежити за їх щоденним виконанням.

Дотримання правильної постави.
Згорблений хребет, опущені плечі, нахилена вперед голова ніяк не можуть стати супутниками красивої ходи. Її основа - правильна постава. Щоб домогтися її, потрібно виконати нехитра вправа: підняти плечі так високо, як це можливо, відвести їх назад і опустити. Ось вона, правильна по ... Читати далі »
Категория: Секрети краси | Просмотров: 1011 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 04.08.2011 | Комментарии (0)

Мабуть, не існує жодної представниці слабкої статі, яка хоча б раз в житті не замислювалася б про те, як стати красивою. З іншого боку, поняття краси відносно, і абсолютного ідеалу в цьому питанні бути просто не може. І все ж існують універсальні секрети, що дозволяють кожній жінці відчути себе красивою і привабливою, відчути на собі захоплені погляди оточуючих. Ці секрети гранично прості:

Повноцінний сон. Тривалість нічного сну повинна складати не менше 8 годин. Недосипання загрожує погіршенням стану шкіри обличчя, виникненням мішків під очима і небажаних зморшок, загальним нездоровим виглядом і поганим самопочуттям. Безсумнівно, в такому стані виглядати красивою не вдасться навіть за допомогою дорогої косметики.

Жінкам, задаються питанням «Як стати красивою?», Слід дотримуватися елементарних правил здорового сну:
- Лягати спати до півночі;
- Спати в добре провітреній кімнаті;
- Перед сном не їсти і не употреблінть багато рідини;
- Використовувати ... Читати далі »
Категория: Секрети краси | Просмотров: 2071 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 03.08.2011 | Комментарии (4)