Неділя, 28.04.2024, 07:45
Вітаю Вас, Гість
Головна » Спорт

На сьогодні людина настільки спростив собі життя, що всі рухи просто зводяться до мінімуму, знизилася його фізична активність. А це в свою чергу призводить до появи надмірної ваги, порушення кров'яного тиску, серцево-судинних захворювань і т.д. Отже, одним з кращих способів компенсувати недолік руху - це біг.

Погодьтеся, адже, по суті, біг є найбільш доступним і ефективним способом тренування організму. Під час бігу легені людини працюють набагато активніше, таким чином, краще забезпечується постачання клітин організму киснем. У цей момент серце активніше перекачує кров, і завдяки цьому прискорюються обмінні процеси організму. У спортсменів і тренованих людей серце під час бігу при 180 ударах в хвилину перекачує близько 25 літрів крові. Це можна зіставити з потоком води з повністю відкритого крана. За рахунок того, що обмінні процеси прискорюються, поліпшується загальне самопочуття. А якщо пробіжки відбуваються ще й по мальовничих місцях, то це в свою чергу сприяє заспокоєнн ... Читати далі »
Категория: Спорт | Просмотров: 1472 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 08.09.2012 | Комментарии (0)

Рано чи пізно у кожного хлопця (а часто і у дівчат) виникає бажання навчитися битися. Помститися кривдникам, захистити свою другу половинку, похвалитися силою перед друзями, просто бути завжди впевненим у собі - причин виникнення цього бажання маса. Звичайно, хлопець, що вміє постояти за себе, і у дівчат викликає захоплення, і у представників сильної статі - повага. Спробуємо відповісти на запитання, як добре навчитися битися.

Відвідування спортивних секцій


В першу чергу, пам'ятайте про те, що добре і швидко навчитися битися можна тільки в одному випадку - відвідуючи секцію по одному з видів єдиноборств. Навіщо ж тоді читати статтю про те, як навчитися битися? Хоча б для того, щоб правильно підібрати дану секцію!

Для тих, хто хоче добре навчитися битися, оптимальним видом спортивних занять стане, безумовно, бокс або кікбоксинг. Саме в боксерській секції вас навчать правильно бити руками, поставлять удар. Ви також навчитеся правильно і вчасно ухилятися від ударі ... Читати далі »
Категория: Спорт | Просмотров: 2490 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 08.09.2012 | Комментарии (0)

До закінчення зими багато хто з нас замислюється над покупкою велосипеда. У когось ростуть діти, хтось відчув перші ознаки насувається гіподинамії, або просто хочеться зайнятися спортом, схуднути, хтось мріє про далеких маршрутах, які б хотілося реалізувати.

Враховуючи те, що на сьогоднішній день досить великий вибір велосипедів різного виду, марки і т.д., досить складно зробити правильний вибір і зрозуміти що ж дійсно потрібно саме Вам. Багато хто хоче придбати велосипед багаторазового користування і універсальну модель. Що б можна було і по асфальту їздити і на дачу з'їздити і просто покататися, з метою скинути зайву вагу.

Гірський велосипед

Найбільш поширеним і популярним велосипедом є гірський велосипед - маунтінбайк - MTB mountain bike.

Дана модель велосипедів призначена для катання по дорогах з поганим покриттям, у тому числі і по бездоріжжю, по пересіченій місцевості.
Гірський велосипед наділений високим дорожнім просвітом за рахунок відсутності пр ... Читати далі »
Категория: Спорт | Просмотров: 4217 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 08.09.2012 | Комментарии (0)

Бути здоровим нині модно. Число відвідувачів фітнес центрів і тренажерних залів стрімко зростає по всій країні. У цій статті я й інтернет журнал Все-секрети.ру постараємося дати вам корисні поради та відгородити від типових помилок під час занять в тренажерному залі.

Отже, ви вирішили почати займатися в тренажерному залі. У виборі залу звертайте увагу на тренера і його кваліфікацію. Правильність комплексу вправ і техніка виконання - набагато важливіше, ніж, приміром «новизна» тренажерів і наявність безкоштовної води для пиття.

Далі - одяг для тренування. Беріть вільні шорти або штани, які не порвуться на «найцікавішому місці», коли зробите глибоке присідання зі штангою на плечах. Футболка - не бажано використовувати синтетичні матеріали. Взуття - на ваш смак. Вона повинна бути зручною і бажано вентильованої.

Як правильно почати гойдатися

Вправа в залі необхідно починати з розминки. Хорошою розминкою вважається біг. Якщо бігаєте в залі - то не менше 5-7 хвили ... Читати далі »
Категория: Спорт | Просмотров: 1975 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 08.09.2012 | Комментарии (0)

Широкі чоловічі плечі - символ мужності, сили, надійності. Саме на такі плечі мріє спертися кожна жінка, саме такі плечі, поряд з вузьким торсом, вважаються одним з обов'язкових ознак гарного чоловічого тіла. Щоб стати володарем широких плечей, необов'язково займатися в тренажерному залі. Адже накачати плечі в домашніх умовах цілком реально. Як? Ми розповімо вам про це!

Якщо звернутися до анатомії і говорити науковими термінами, то накачувати потрібно дельтоподібні й трапецієподібні м'язи, що входять в плечовий пояс. За допомогою різних типів вправ тренуються ті чи інші групи м'язів (трапецієподібні і дельтовидні м'язи, які складаються з трьох пучків). Тому так важливо забезпечити рівномірне навантаження на всі ділянки м'язів плечового пояса.

Як швидко накачати м'язи плечей? Основними вправами для розвитку м'язів плечей є жим штанги і махи гантелями. Пропонуємо комплекс вправ, спрямований на розвиток всіх груп дельтоподібних і трапецієподібних м'язів, завдяки якому можна ... Читати далі »
Категория: Спорт | Просмотров: 1771 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 08.09.2012 | Комментарии (0)

Сьогодні ми постараємося повною мірою розповісти вам про те, як можна прибрати живіт. Дана тема стосується не тільки жінок, але й чоловіків. Актуальність питання очевидна, так як за даними МОЗ понад 37% населення нашої країни старше 25 років мають проблеми з ожирінням в області живота. У цій статті, ми розглянемо причини появи ожиріння і їх рішення, дамо рекомендації по складанню свого раціону і підберемо комплекс фізичних вправ.

Знайте, від будь-якого ожиріння необхідно позбавлятися, так як крім незручності і дискомфорту в рухах, це може призвести до утворення серйозних хвороб, одна з яких цукровий діабет. Основною причиною, по якій багато хто хоче звільнитися від повного живота, це набуття стрункою і спортивної фігури, а звисаючий живіт це головний ворог стрункості. Давайте проаналізуємо, чому у нас з'являється звисаючий живіт.


Чому з'являється живіт

Причин появи ожиріння у ділянці живота досить багато, і це пов'язано не тільки з тим, що людина п'є багато пив ... Читати далі »
Категория: Спорт | Просмотров: 1050 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 08.09.2012 | Комментарии (0)

Пружні підтягнуті сідниці - мрія не тільки дівчат, але й хлопців. Адже це місце вважається одним з найсексуальніших у представників обох статей: дівчата не менше захоплюються чоловічими підкачали попками, ніж хлопці - жіночими. Однак часто стан цієї частини тіла залишає бажати кращого - сидяче положення, відсутність фізичних навантажень, неправильне харчування призводять до того, що м'язи сідниць слабшають, стають відвислими, в'ялими. Якщо ви вирішили покласти цьому край і хочете дізнатися, як швидко накачати сідниці вдома - наша стаття допоможе вам у цьому.

Перш за все хочеться відзначити, що за своєю суттю вправи для зміцнення сідничних м'язів абсолютно однакові і для чоловіків, і для жінок, оскільки будова цих м'язів у обох статей схоже. Тому ми не будемо окремо говорити про те, як накачати сідниці дівчини і як накачати сідниці чоловікові - запропоновані нами вправи абсолютно універсальні. Виконуйте їх строго по інструкції, тому її порушення може призвести до послаблення ефек ... Читати далі »
Категория: Спорт | Просмотров: 1887 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 08.09.2012 | Комментарии (0)

Вам набридли стандартні види спорту? Хочеться чогось екстремального, лоскоче нерви, заставляющего серце посилено битися? Можливо, вам потрібно стрибнути з парашутом? Це досить популярне на сьогоднішній день розвага заманює у свої ряди все нових і нових прихильників. Хочете стати одним з них і дізнатися, як стрибнути з парашутом? Читайте нашу статтю!

Види стрибків з парашутом


Стрибки з парашутом бувають двох видів: самостійний стрибок і стрибок-тандем. Який варіант вибрати, залежить від суми грошей, яку ви маєте в своєму розпорядженні, а також з міркувань безпеки, зручності та емоційної сторони питання.

Самостійний стрибок з парашутом

Стандартний стрибок з парашутом відбувається на висоті 600-800 метрів з подальшим відкриттям парашута і висіння під куполом в протягом 2-3 хвилин. Приземляється парашутист-новачок в тому місці, куди його занесе, тому купол не є керованим. Потім купол вкладається в сумку, і вчинив стрибок людина повертається на місце старту.< ... Читати далі »
Категория: Спорт | Просмотров: 938 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 08.09.2012 | Комментарии (0)

«Mens sana in corpore sano» - ця фраза нам всім нам відома з дитинства, щоправда, у більш звичній інтерпретації з латині: «У здоровому тілі здоровий дух!» Не можна не відзначити, що останнім часом молодь все більше уваги намагається приділяти своєму здоров'ю зокрема і здоровому способу життя, в загальному. Зараз вже навіть не модно курити, шкода, що саме цій моді не слід більшість ... Звичайно, не у всіх є час або можливість відвідувати тренажерні зали або фітнес-центри. Але нічого не заважає виконувати вправи вдома: хоча б качати прес, робити елементарну зарядку або пробіжку по ранках - було б бажання! І сьогодні поговоримо саме про те, як правильно качати прес, оскільки це нескладна вправа досить ефективно для підтримки форми в будь-якому віці.

Дуже багато хто думає, що знають, як накачати прес вдома. І вони недалекі від істини, але важливо знати деякі моменти. Оскільки неправильне виконання вправ може не тільки не принести бажаного ефекту, але й викликати дискомфорт, а деколи ... Читати далі »
Категория: Спорт | Просмотров: 1154 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 08.09.2012 | Комментарии (0)

Багато хто з нас хочуть мати підтягнуті, рельєфні і красиві м'язи грудей. Але як досягти таких результатів, не відвідуючи спортзал? Чи можливо накачати грудні м'язи будинку? Звичайно!

Відзначимо, що в домашніх умовах не достатньо просто робити вправи, які сприяють нарощуванню грудних м'язів. Тут особливу увагу потрібно приділити саме якості виконання, хоча і кількість таких вправ теж важливо.

Віджимання від підлоги

Швидко накачати грудні м'язи можна за допомогою віджимань. Це одне з найбільш доступних і відмінних комплексних вправ, тому що в ньому відразу задіяно декілька груп м'язів. Крім грудей також активно працюють м'язи преса, рук і спини.

Не варто недооцінювати віджимання від підлоги. Класичним варіантом віджимань вважається така позиція: тіло випрямлено, ноги на підлозі, а руки на ширині плечей. Якщо ви ще ширше поставите руки в такому вправі, то вплив на грудні м'язи буде сильніше. У свою чергу, вузьке розташування долонь при викона ... Читати далі »
Категория: Спорт | Просмотров: 10410 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 26.01.2012 | Комментарии (0)

1 2 »