Неділя, 28.04.2024, 15:59
Вітаю Вас, Гість
Головна » Секрети взаємовідносин


Довгоочікуване, хвилююче, непередбачуване, що змушує серце битися швидше - саме таке воно, перше побачення. До нього готуєшся задовго до призначеного дня, перебираєш у голові можливі варіанти його проведення. Найцікавіше, що передбачити хід побачення практично неможливо, а діяти «по папірцю» не виходить в більшості випадків. Однак ознайомитися з деякими рекомендаціями щодо проведення першого побачення не завадить - раптом щось та згодиться?

Вибираємо місце і час для побачення

Для першого побачення краще вибрати стандартні варіанти: вечеря в кафе, прогулянка парком, похід у кінотеатр, пікнік на природі. Все-таки ви ще не настільки добре знайомі, щоб влаштовувати якесь екстремальне побачення або вечерю вдома. Час для першого побачення - не обов'язково вечірнє, хоча це класичний варіант, адже вечір більше спонукає до романтики, інтиму.

Поради для неї

Зазвичай місце для проведення побачення пропонує хлопець. Дівчині варто врахувати лише кілька моментів. ... Читати далі »
Категория: Секрети взаємовідносин | Просмотров: 2058 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.11.2012 | Комментарии (0)



Випробувати почуття самотності не побажаєш навіть самому злому ворогу, так як коли ти в цьому світі опиняєшся зовсім один, без підтримки, нікому не потрібний і не цікавий - починаєш відчувати дикий страх, який з'їдає тебе всього зсередини. Звичайно, якщо Вам 7 років то турбуватися особливо не навіщо, все ще попереду, однак якщо Ваш вік уже перевалив за позначку 16, то тут дійсно пора почати бити тривогу. Адже Ви хочете, щоб Ваше майбутнє було щасливим?!

Сьогодні ми Вам постараємося дати Вам найбільш ефективні поради про те, де шукати друзів і як їх, потім не втратити.





Де і як знайти друзів

Перед тим як шукати друга, Ви повинні полюбити себе. Причому полюбити потрібно, незважаючи на всі недоліки, які Ви в собі ненавидите (меркантильність, зарозумілість, скнарість, великий живіт, короткі ноги, ламкі волосся і т.п.). Поки Ви не зробите цього, Ви ніколи не зможете знайти собі хорошого і вірного друга. Адже всі оточуючі нас люди бачать лише тієї ... Читати далі »
Категория: Секрети взаємовідносин | Просмотров: 3640 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.11.2012 | Комментарии (0)

Нерозділене кохання пригнічує, є причиною поганого настрою і безсонних ночей. Серцеві переживання, пов'язані з цим почуттям, мучать і нещасного закоханого, і об'єкт його симпатії. Мало хто погодиться постійно перебувати в ролі страждальця, мучиться від нерозділеного кохання. Від цього стану хочеться позбутися, і як можна швидше. Як подолати нерозділене кохання?

Перетворити нерозділене кохання в любов взаємну - це, звичайно, найбажаніший підсумок боротьби з цим серцевою недугою. Однак домогтися його не завжди легко, а часом і зовсім неможливо. Що можна зробити не що втрачає надії закоханому?

Спектр дій тут може бути досить широким. Наприклад, можна захопитися тим же хобі, що і об'єкт закоханості, і разом відвідувати туристичні зльоти або стрибати з парашутом, ходити на рок-концерти або моделювати літаки. Як відомо, загальні інтереси зближують.

Однак тут є і свої мінуси. Адже будучи захопленим інтересами свого коханого, можна втратити власне обличчя, своє «Я», ... Читати далі »
Категория: Секрети взаємовідносин | Просмотров: 1285 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 12.08.2011 | Комментарии (0)

Освідчення в коханні - момент зворушливий, хвилюючий, незабутній і для того, хто зізнається у своїх почуттях, і для об'єкта цього визнання. Як же зробити цей момент таким, щоб він надовго запам'ятався, а головне - дав очікуваний результат (довгоочікуване «Я теж тебе люблю» у відповідь)? Існує кілька варіантів організації освідчення в коханні.

Класичне визнання в любові. Вечеря при свічках, романтична обстановка, приємна музика, букет троянд, шампанське і ледь чутне «Я тебе люблю» на вушко під час чергового повільного танцю - ось основні ознаки класичного визнання в любові.
Воно не вимагає великої фантазії, попередньої підготовки і значних фінансових витрат і є практично безпрограшним варіантом.

Однак класичне визнання в любові може здатися занадто стандартним, нудним, передбачуваним. Підсумок: цей варіант добре підійде для натур консервативних, що віддають перевагу «шаблонний» підхід у справах любовних.

Романтичне освідчення в коханні. Якщо об'єкт вашого ... Читати далі »
Категория: Секрети взаємовідносин | Просмотров: 1274 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 05.08.2011 | Комментарии (0)

Як закохати в себе хлопця? Цим питанням задається кожна дівчина, познайомившись з хлопцем своєї мрії. Хочеться утримати його поруч з собою, змусити думати тільки про себе, заповнити собою його серце і все його життя. Прагнення перетворити звичайну симпатію у закоханість, а згодом - у справжню любов, змушує дівчат постійно шукати відповідь на це складне питання.

Однаковою «схеми» завоювання серця хлопця бути не може. Але існують деякі універсальні секрети, які допоможуть відповісти на питання, як завоювати хлопця. Отже, щоб закохати в себе хлопця, потрібно:

Добре виглядати. Як відомо, чоловік любить очима. Це не означає, що потрібно накладати на обличчя тонни косметики - дівчина повинна виглядати доглянутою, а не вульгарною. Природна краса в поєднанні з жіночими секретами привабливості - ось що змусить питання про те, як завоювати серце хлопця, перестати бути актуальним.

Залишатися загадкою. Не потрібно поспішати і відразу ж присвячувати чоловіка у всі перипет ... Читати далі »
Категория: Секрети взаємовідносин | Просмотров: 27350 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 04.08.2011 | Комментарии (2)

Зустрівши симпатичну дівчину, хлопець нерідко задумається над тим, як її завоювати. «Як закохати в себе дівчину?» - Це питання часом здається нерозв'язним через те, що всі дівчата різні, відповідно, різні в них і бажання, і думки, і вимоги до хлопців. І все ж існують золоті правила, повне або часткове дотримання яких має принести успіх молодій людині, задатися питанням про те, як завоювати дівчину. Представляємо їх вашій увазі:

1. Будьте наполегливі у залицянні. Якщо дівчина не відповіла вам взаємністю відразу, не впадайте у відчай! Представниці слабкої статі люблять, коли їх домагаються. Змінити гнів на милість допоможуть як стандартні прийоми (квіти, пісні під вікном, вірші про кохання), так і оригінальні методи. Чим оригінальніше - тим легше дізнатися відповідь на питання, як зачарувати дівчину. Все залежить від вашої фантазії і фінансових можливостей (друге - не обов'язково за наявності першого). Але не варто бути занадто агресивним у залицянні! Це може тільки відлякати ді ... Читати далі »
Категория: Секрети взаємовідносин | Просмотров: 58042 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 04.08.2011 | Комментарии (34)