Неділя, 28.04.2024, 11:33
Вітаю Вас, Гість
Головна » Інші секрети

Хенрік Едберг, автор The Positivity Blog, зібрав в один список правила, які на його думку дозволяють спростити життя і зробити її дійсно повноцінною.
1. Спробуйте абсолютно протилежні речі. Наприклад, якщо ви їли багато м'яса, пора спробувати відмовитися від нього хоча б на невеликий проміжок часу. Любіть сперечатися - спробуйте промовчати. Прокидалися пізно - вставайте раніше і т.д. Зробіть ці маленькі експерименти частиною свого повсякденного життя і це буде своєрідним щепленням «виходу із зони комфорту». По-перше, це цікаво, а по-друге, в момент чергового крутого віражу у вашому житті вихід за рамки комфорту буде не так відчутний.
2. Прокидайтеся на 20 хвилин раніше. Можна зробити це в кілька підходів по 20 хвилин і тоді ви спокійно зможете прокидатися на годину раніше і встигати робити багато цікавих справ, до яких раніше руки не доходили. Зовсім недавно ми зачіпали тему ранніх підйомів, так що якщо ви ще не почали, у вас є чудова можливість включити цей пункт у своє ... Читати далі »
Категория: Інші секрети | Просмотров: 1580 | Добавил: bigboy | Дата: 15.11.2012 | Комментарии (0)



Мабуть, не знайдеться такої людини, перед яким хоча б раз у житті не стояло питання, як почати нове життя?. Почати все з чистого аркуша - так поетично називають цей непростий крок у житті. Комусь вдається зробити його, комусь - ні. Якщо бажання почати нове життя виникло, не варто ігнорувати його - адже це означає, що в даний момент вас щось не влаштовує у вашому житті. Чи варто змінити це «щось» або продовжувати жити «по накатаній»? Однозначно, варто! І якщо ви вирішили почати нове життя, ми спробуємо відкрити вам ті секрети, які допоможуть здійснити це якомога швидше і безболісно. Отже, запам'ятайте такі правила того, як почати нове життя:

Не бійтеся розлучитися з минулим! Для багатьох це головна проблема - уявити, що завтрашній день доведеться почати зовсім по-іншому, може далеко не кожен. А раптом «там» буде ще гірше? Залиште ці сумніви і повірте - не буде! Якщо ви з оптимізмом і вірою в майбутнє підійдете до вирішення питання про те, як почати нове життя, це принесе ... Читати далі »
Категория: Інші секрети | Просмотров: 791 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.11.2012 | Комментарии (0)



Ви, напевно, теж помічали, що люди в основній своїй масі діляться на дві групи: на тих, хто вірить в себе і свої сили, і на тих, у кого ця віра просто-напросто відсутній. Одні добиваються успіху в житті, а інші, склавши лапки, пливуть за течією в надії, що доля сама виведе їх на правильний шлях. Якщо Ви не хочете все життя провести «забитим у кут» людиною, а хочете робити серйозні вчинки, вирішувати важливі завдання і вміти домагатися чималих висот у житті, то ми Вам рекомендуємо, перш за все, навчитися вірити в себе. А про те, як це зробити ми розповімо Вам у сьогоднішній нашій статті.




Повір у себе! Поради про те, як повірити у свої сили

Думайте про життя простіше. Навіть не вдаючись у психологічні нюанси можна чисто логічним мисленням прийти до того, що віра в себе прямо пропорційно впливає на наш вибір і наші висновки щодо тієї чи іншої задачі або проблеми.

Існує дуже яскравий тому приклад, званий «Шкільна завдання». Цей експеримент провів ві ... Читати далі »
Категория: Інші секрети | Просмотров: 1601 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.11.2012 | Комментарии (0)



Всі знають про те, що вчитися не так то й просто, як може здатися на перший погляд. Кожен день учневі доводиться збиратися в школу, сидіти на заняттях, запам'ятовувати масу нової інформації, записувати її, відповідати перед усім класом і писати контрольні. Але це ще не саме складне, тому що крім цього їм доводиться повертатися додому, де знову продовжувати своє навчання - читати параграфи, виконувати вправи, отримані на будинок, вчити вірші і вирішувати складні завдання. Тому, що не кажи, а навчання - це титанічна праця, особливо для дитини. Немає нічого дивного в тому, що при такому жорсткому режимі не всі діти витримують, деякі з них починають прогулювати уроки, не виконувати домашні завдання і т.п. Однак примушувати дитину вчитися - це не самий вірний вихід із ситуації. Підходити до навчального процесу потрібно акуратно, а головне правильне - правильно!

Взагалі, питання «Як змусити себе вчитися», частіше задають саме студенти, так як за шкільною партою контролю більше ... Читати далі »
Категория: Інші секрети | Просмотров: 1623 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.11.2012 | Комментарии (0)

Погодьтеся, що вихідного дня ми чекаємо дуже довго і дуже сильно, проте коли він приходить, ми іноді запитуємо себе простим питанням: «А чим зайнятися у вільний час?!». І дійсно таке трапляється, коли з приходом вихідного ми губимося в здогадах, чим себе зайняти. Виходу з цієї ситуації два, або записувати в блокнот впродовж всього тижня, ніж хотіли б зайнятися на вихідному дні, або прочитати нашу сьогоднішню статтю, в якій ми поділимося своїми міркуваннями про те, чим можна зайнятися у вихідний день.

Варіантів вийшло дуже багато (близько 37 штук), тому для зручності ми їх розділив на групи в залежності від ситуації. Отже, давайте почнемо.

Чим зайнятися у вільний час вдома

Виконати зарядку. Якщо Ви хочете зайнятися вдома чимось не тільки цікавим, але і корисним, то можете почати з фізичних вправ, вони можуть відмінним чином позбавити Вас від стресів, підняти настрій, а також самооцінку. Ви самі себе поважати, за те, що у вільний від роботи (або навчання) час займаєт ... Читати далі »
Категория: Інші секрети | Просмотров: 5183 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.11.2012 | Комментарии (0)

В ніч з 31 жовтня на 1 листопада на вулицях міст і сіл у багатьох країнах світу з'являється всяка нечесті. Це страшні упирі та вовкулаки, жахливі зомбі і зловісні мерці, загадкові вампіри та перевертні, чарівні відьми, забавні бісенята і чарівні чортиці. Звідки з'явилося стільки нечистої сили в цю ніч? Це святкується Хеллоуїн і всі ці темні, потойбічні сили, всього лише люди, вбрані в костюми.

Хеллоуїн-що це за свято

Хеллоуїн-це веселе свято, що відзначається 31 жовтня в переддень свята Дня всіх святих. Вважається, що Хеллоуїн це єдиний день у році, коли на землю повертаються духи померлих людей. Традиційно Хеллоуїн вважається святом жителів Америки, Великобританії та інших англомовних країн, але так само святкується і в інших куточках нашого світу.

І до Росії добрався цей веселе свято. Молодь із задоволенням відзначає Хеллоуїн і святкує його в нічних клубах, на вечірках, вбираючись в костюми упирів, відьом, вампірів, перевертнів.





Як же зазна ... Читати далі »
Категория: Інші секрети | Просмотров: 1297 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.11.2012 | Комментарии (0)

Весна ... Вона відчувається всюди - в чистому сонячному небі, в заливисто співі птахів, у перших листах на деревах. Покинути надевшие за зиму стіни задушливих квартир і вибратися на природу з родиною або друзями - таке бажання виникає, напевне, у кожного з нас. Як організувати пікнік на природі, щоб він приніс максимум позитивних емоцій і залишив приємні спогади?

Підготовка до пікніка - захід відповідальне і від нього більшою мірою залежить результат відпочинку на природі. Що взяти з собою на пікнік?

Продукти. Вони повинні бути не швидкопсувними і не вимагати особливих умов транспортування. Безумовно, лідером тут є всілякі бутерброди - але ми б порадили не готувати їх вдома, а просто нарізати хліб, ковбасу, сир та інші бутербродні компоненти і покласти все це в роздільні пакети (краще замотати в спеціальну харчову плівку). І вже на природі зробити бутерброди з наявних продуктів. У цьому випадку вони будуть мати більш привабливий і «свіжий» вигляд, гарантовано не зіпсу ... Читати далі »
Категория: Інші секрети | Просмотров: 2425 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 12.08.2011 | Комментарии (0)

Мабуть, не знайдеться такої людини, перед яким хоча б раз в житті не стояло питання, як почати нове життя?. Почати все з чистого аркуша - так поетично називають цей непростий крок у житті. Комусь вдається зробити його, комусь - ні. Якщо бажання почати нове життя виникло, не варто ігнорувати його - адже це означає, що в даний момент вас щось не влаштовує у вашому житті. Чи варто змінити це «щось» або продовжувати жити «по накатаній»? Однозначно, варто! І якщо ви вирішили почати нове життя, ми спробуємо відкрити вам ті секрети, які допоможуть здійснити це якомога швидше і безболісно. Отже, запам'ятайте такі правила того, як почати нове життя:

Не бійтеся розлучитися з минулим! Для багатьох це головна проблема - уявити, що завтрашній день доведеться почати зовсім по-іншому, може далеко не кожен. А раптом «там» буде ще гірше? Залиште ці сумніви і повірте - не буде! Якщо ви з оптимізмом і вірою в майбутнє підійдете до вирішення питання про те, як почати нове життя, це принесе вам ті ... Читати далі »
Категория: Інші секрети | Просмотров: 1716 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 04.08.2011 | Комментарии (0)