Неділя, 28.04.2024, 19:47
Вітаю Вас, Гість
Головна » Знаменитості

Олександр Пушкін народився в Москві 6 червня 1799 року. На формування світогляду юного Пушкіна велике значення мала бабуся Марія Олексіївна (Ганнібал), в селі у якій майбутній поет відпочивав щоліта.

Юність Пушкіна


У 1811 році А.С. Пушкін вступив вчитися в Царськосельський Ліцей. Тут він провів 6 років життя, докорінно вплинули на становлення його поетичного таланту. Уже в ці роки починається літературна діяльність молодого Пушкіна. У 16 років він прочитав у присутності Державіна вірш «Спогад в Царському Селі». Під час навчання в Ліцеї Олександр Сергійович Пушкін перебував у літературному співтоваристві «Арзамас».

У 1816 році поезія А.С. Пушкіна зазнає змін, «дорослішає». Улюблений жанр лірики Пушкіна цього періоду - елегія.

У 1817 році Олександр Пушкін закінчує навчання в Ліцеї і надходить служити в Колегію іноземних справ. Поет приєднується до літературно-театральному спільноті «Зелена лампа», а також продовжує залишатися членом «Арзамаса».

Де ... Читати далі »
Категория: Знаменитості | Просмотров: 29995 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 19.02.2012 | Комментарии (820)

Що говорити: вже якщо прості смертні прагнуть до досконалої фігури, переводячи себе різними похудательной системами, то ідея позбавлення від зайвої ваги серед знаменитостей і зовсім є чи не найпопулярнішою. Завжди виглядати добре і не дати приводу папарацці і шанувальникам засумніватися в ідеальності форм - ось заповітна мрія кожної зірки. Правда, худнуть знаменитості абсолютно по-різному.

Лайма Вайкуле, незважаючи на свої витончені форми, періодично відчуває потребу скинути кілька зайвих кілограмів. Зробити це їй допомагають розвантажувальні дні на воді й чаї, а також дев'ятиденна дієта (3 дні - тільки рис, 3 дні - тільки куряче філе, 3 дні - тільки яблука). Крім того, раз на тиждень Лайма влаштовує себе день голодування.

Алла Пугачова - прихильниця системи роздільного харчування. Вона вважає за краще не змішувати білки і вуглеводи, рослинну їжу - з тваринної. Крім того, співачка обмежує себе в кількості употреблінемой їжі - сама вона каже, що їду тільки «пробує». Єдина ... Читати далі »
Категория: Знаменитості | Просмотров: 1008 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 19.02.2012 | Комментарии (0)

Нелегка життя зірок - постійне пильну увагу з боку папарацці і шанувальників зобов'язує виглядати на всі сто. Що ж робити, якщо природа нагородила зовнішність деякими недоліками - цілком природними для простих смертних, але псують життя людям знаменитим? Відповідь проста - на допомогу прийде пластична хірургія. Благо, коштів на це досягнення сучасної медицини у зірок вистачає.

Підтяжка особи - найбільш популярна процедура серед зірок. З її допомогою свою зовнішність «оновили» Віра Алентова, Софія Ротару, Алла Пугачова, Прісцилла Преслі, Мадонна, Сильвестр Сталлоне. У одних знаменитостей підтяжка обличчя помітна лише злегка, будучи цілком природною, для інших подібна процедура виявилася явно зайвою.

Блефопластику (підтяжка повік). Даною процедурою скористалися Софія Ротару, Олена Яковлєва. Погану службу послужила підтяжка вік для Анастасії Вертинською - на думку шанувальників, вона зіпсувала актрисі погляд її чарівних очей.

Ін'єкції колагену (застосовувані для зміни ... Читати далі »
Категория: Знаменитості | Просмотров: 1271 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 19.02.2012 | Комментарии (0)

Різні хобі роблять наше життя більш насиченою і привносять в неї особливий колорит. Хтось займається колекціонуванням, комусь до душі рукоділля, а хтось не уявляє свого життя без екстремальних захоплень. Знаменитості - люди теж досить захоплені, і не проти на дозвіллі зайнятися вирощуванням кактусів або в'язанням. Чим же захоплюються знамениті люди?

Спортивні захоплення зірок

Багато знаменитостей захоплюються різними видами спорту: Володимир Винокур стріляє з лука, Михайло Пореченков не проти прокотитися на мотоциклі, Дмитро Пєвцов і Микола Фоменко - завзяті автогонщики (останній навіть має звання майстра спорту міжнародного класу), брати Кличко активно займаються банджі-джампінгу, а Леонід Якубович - відомий любитель авіації.

Не відстають від вітчизняних та зарубіжні зірки. Камерон Діас - любителька серфінгу, співак Джастін Тімберлейк любить грати в баскетбол і гольф, а Леонардо ДіКапріо - завзятий гравець в покер (останній, як відомо, нещодавно офіційно зарахувал ... Читати далі »
Категория: Знаменитості | Просмотров: 1055 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 19.02.2012 | Комментарии (0)

Джонні Депп народився і виріс ... Стоп, а давайте подивимося на життя великого актора під іншим кутом. Заголовки багатьох видань рясніють згадками про Деппе. Дуже часто жовті заголовки. Папарацці збилися з ніг, намагаючись дістати унікальні знімки. А шанувальники не дають проходу. Все це вже нікого не дивує. Так чи варто загострювати на цьому увагу? Напевно, не варто. Набагато цікавіше подивитися на Джоні іншими очима. Побачити за зоряним шармом і лоском звичайної людини. Який, як і всі інші живе сімейним життям, читає книги і слухає музику. Який він насправді, пірат Джек Воробей або Віллі Вонка?

Що було в дитинстві?

З пісні слів не викинеш ... А значить, як не крути, але почати доведеться з дитинства актора. А дитинство у нього було не дуже райдужним. Джонні народився в 1963 році в містечку Овенсборо, що в штаті Кентуккі. Більшості людей це назва нічого не скаже. Це не дивно, якщо врахувати, що місце це сіре і нічим не примітне. Як і все суспільство маленького Джоні. Ві ... Читати далі »
Категория: Знаменитості | Просмотров: 1335 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 19.02.2012 | Комментарии (0)

Фобії і страхи є, напевно, у кожної людини. Одні моторошно бояться висоти, інші верещать при вигляді павуків, треті непритомніють, опинившись в замкнутому просторі. Різними фобіями страждають не тільки прості смертні, але і зірки шоу-бізнесу та кіно. І, як належить людям талановитим і неординарним, багато знаменитостей мають досить оригінальні страхи. Про найабсурдніших фобіях зірок - у нашій статті.

Відомо, що найкращий спосіб боротися зі страхами - не уникати їх, а зустрітися з ними віч-на-віч. Мабуть, цим принципом керуються і деякі знаменитості. Судіть самі. Роббі Вільямс, з дитинства боїться мультфільмів, прийняв участь в озвучуванні анімаційного фільму «Весела карусель». Сара Мішель Геллар, в реальному житті паніку від виду надгробків і взагалі віддає перевагу десятою дорогою обходити кладовища, знялася в серіалі «Баффі: винищувачка вампірів». Джессіка Альба зіграла роль орнітолога у фільмі «Удачі, Чак!» - Але ж насправді жахливо боїться птахів! Ума Турман, героїня якої бу ... Читати далі »
Категория: Знаменитості | Просмотров: 972 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 19.02.2012 | Комментарии (0)

Напевно, немає людини на землі більш популярного, ніж Мадонна. Це ім'я на слуху у всіх і кожного. Однак не всі знають як важко дісталися всі лаври цієї поп-діві і чого ще вона домоглася, крім неймовірної популярності на музичній арені. Далі читайте біографію, дискографію та цікаві факти з життя цієї знаменитості.

Мадонна, або, як її вже прийнято називати, поп-королева (поп-діва) народилася 16 серпня 1958 року в місті Бей-Сіті, що в штаті Мічиган. Справжнє ім'я знаменитої співачки, танцівниці та актриси - Мадонна Луїза Вероніка Чікконе.

Вона народилася і зростала в католицькій сім'ї, була третім за рахунком дитиною з шести. Її мати, Мадонна Фортин в тридцять років померла від раку грудей, і маленька Мадонна залишилася жити з батьком. Незабаром він одружився на покоївки і через пару років подружжя обзавелися ще двома дітьми. Мадонна вчилася в різних школах і одночасно відвідувала уроки в балетній студії. Навіть коли закінчила школу, вона продовжувала займатися балетом.
< ... Читати далі »
Категория: Знаменитості | Просмотров: 1283 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 19.02.2012 | Комментарии (0)

Хто не знає цього імені? Білл Гейтс - глава компанії Microsoft, яка є лідером у виробництві комп'ютерного програмного забезпечення. Доходи корпорації вже давно перевищують десятки мільярдів доларів в рік, а її відділення знаходяться у всіх країнах цивілізованого світу. Безумовно, біографія Білла Гейтса заслуговує на пильну увагу.

Дитинство і юність

Вільям Гейтс народився в Сіетлі 28 жовтня 1955 в сім'ї адвоката і шкільної вчительки. Крім нього, в сім'ї було ще дві дочки. Улюбленим предметом Вільяма в школі була математика, а от гуманітарні науки він не любив, вважав непотрібними і, відповідно, мав з цих предметів низькі оцінки. Програмуванням Гейтс зайнявся в 13 років, навчаючись у приватній школі Lakeside School.

1973 ознаменувався надходженням Білла Гейтса в Гарвардський університет. Тут він знайомиться із Стівом Баллмером, в даний час - віце-президентом корпорації Microsoft з питань продажу та підтримки.

Під час навчання в Гарварді Гейтс розробляє BASIC - ... Читати далі »
Категория: Знаменитості | Просмотров: 2157 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 19.02.2012 | Комментарии (0)