Понеділок, 13.05.2024, 13:32
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Лютий » 19 » Чого бояться знаменитості?
21:18
Чого бояться знаменитості?
Фобії і страхи є, напевно, у кожної людини. Одні моторошно бояться висоти, інші верещать при вигляді павуків, треті непритомніють, опинившись в замкнутому просторі. Різними фобіями страждають не тільки прості смертні, але і зірки шоу-бізнесу та кіно. І, як належить людям талановитим і неординарним, багато знаменитостей мають досить оригінальні страхи. Про найабсурдніших фобіях зірок - у нашій статті.

Відомо, що найкращий спосіб боротися зі страхами - не уникати їх, а зустрітися з ними віч-на-віч. Мабуть, цим принципом керуються і деякі знаменитості. Судіть самі. Роббі Вільямс, з дитинства боїться мультфільмів, прийняв участь в озвучуванні анімаційного фільму «Весела карусель». Сара Мішель Геллар, в реальному житті паніку від виду надгробків і взагалі віддає перевагу десятою дорогою обходити кладовища, знялася в серіалі «Баффі: винищувачка вампірів». Джессіка Альба зіграла роль орнітолога у фільмі «Удачі, Чак!» - Але ж насправді жахливо боїться птахів! Ума Турман, героїня якої була живцем похована в труні у фільмі «Вбити Білла-2», страждає клаустрофобією - боязню замкнутого простору. «Людина-павук» Тобі Магуайр боїться висоти. Кармен Електру лякають будь-які водні простори - але це не завадило їй з успіхом знятися в «Рятувальники Малібу», де головна дія відбувається на березі океану. Довгий час Барбара Стрейзанд страждала соціофобією і боялася публічних виступів - і тільки організований в 1994 році концерт з її участю поклав кінець страхам зірки. А Джонні Депп, навпаки, «зобов'язаний» своєї фобією грі в кіно, адже саме через зйомки у фільмах «Дев'яті врата» і «Сонна лощина» він почав бояться привидів.

Зоофобія - страхом перед тими чи іншими представниками тваринного світу - страждає велика кількість знаменитостей. І якщо боязнь павуків Джонні Деппа ще можна якось зрозуміти, то страх Ніколь Кідман перед безневинними метеликами, Вуді Аллена перед оленями та Орландо Блума перед звичайними свинями здається абсолютно абсурдним. Недалеко від Зоофобія пішли і зірки, що бояться людей: той же Джонні Депп боїться клоунів, Стівен Спілберг панікує побачивши дітей, а Роберт де Ніро уникає дантистів - не дай Бог, зубний лікар занесе йому яку-небудь інфекцію!

До речі, щодо інфекцій. Скільки знаменитостей боїться заразитися чимось, доходячи до крайнощів в гонитві за абсолютною чистотою! Скарлет Йохансон сама забирається в своєму номері в готелі, мабуть, не довіряючи цю справу покоївки. Бейонс боїться відвідувати громадські туалети і вимагає їх ретельного (і багаторазової!) Чистки перед її «візитом». Хіларі Даф перед сном не проти пару-трійку раз прибратися в кімнаті. Можливо, через острах підчепити якусь «заразу» боїться дверних ручок Камерон Діас.

Дивно, але зірки частенько виявляються незадоволеними своєї власною зовнішністю - і це теж часом трансформується в справжнісіньку фобію. Том Круз боїться облисіти і панікує при вигляді кожного випав волоса. Памела Андерсон ненавидить власне відображення настільки, що втрачає свідомість при вигляді дзеркала. На їх фоні абсолютно нешкідливо виглядають Шер та Мадонна, всього лише бояться вікових зморшок.

Ну а найбільш абсурдними, на наш погляд, «зірковими» фобіями (для багатьох з яких ще й назви не придумали - настільки вони рідкісні) є:

- Боязнь старих меблів - нею страждає Біллі Боб Торнтон, задихаючись в кімнаті, де знаходиться антикваріат;

- Боязнь червоного світла світлофора - тут відзначився Шон Коннері, у якого від даного явища просто мурашки по шкірі починають бігати;

- Боязнь обертових дверей - нещасний Метью Макконехі, як же він справляється з цим страхом?

- Боязнь телевізора - Шарон Стоун впевнена, що він обов'язково вибухне при включенні;

- Боязнь безладу - у Девіда Бекхема вона дійшла до абсурду: всі речі в його будинку повинні поєднуватися один з одним за кольором і розміром, а їх кількість неодмінно має бути кратним двом.

Ось такий вийшов хіт-парад «зіркових» фобій. Нам же залишається тільки гадати: чи дійсно знаменитості настільки схильні оригінальним фобій або це елементарний піар, щоб зайвий раз привернути до себе увагу з боку публіки.

Категорія: Знаменитості | Переглядів: 975 | Додав: DarkDaNTe | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтів - uCoz