Вівторок, 14.05.2024, 07:10
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Лютий » 07
Коли настане кінець світу? Це питання хвилює уми людства з незапам'ятних часів. Біблійні пророцтва, відомі пророкування про кінець світу і руйнівна діяльність людини в останні десятиліття посилюють тривогу і дають привід вважати, що дата кінця світу вже зовсім близько. Чи настане кінець світу, коли і чому це станеться?

Для початку згадаємо, що людство вже не раз спокійнісінько «переживало» кілька прогнозованих кінців світу. Далеко ходити не потрібно - останнім приводом для занепокоєння став запуск великого андронного коллайдера, який також асоціювали з кінцем перебування людини на землі. А скільки було за останні 20 років прогнозованих зіткнень нашої планети з різними астероїдами, також загрожували стерти людство з лиця землі!

Тим не менш, від однієї «нереалізованою» дати кінця світу до іншої, людство ще з більшим панічним страхом замислюється над тим, коли буде кінець світу. Адже до текстів Біблії і прогнозам магів останнім часом приєдналися і вчені, які заявляють: довго ... Читати далі »
Категория: Непізнане | Просмотров: 2125 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.02.2012 | Комментарии (1)

Майже 25 років минуло після страшної події, повергшее в шок весь світ. Відлуння цієї катастрофи століття ще довго будуть ятрити душі людей, а її наслідки ще не раз торкнуться людини. Катастрофа на Чорнобильській АЕС - чому вона сталася і чим чреваті для нас її наслідки?

Чому сталася чорнобильська катастрофа?

До сих пір немає однозначної думки про те, що послужило причиною катастрофи на Чорнобильській АЕС. Одні стверджують, що причина в бракований обладнанні і грубих помилках при будівництві АЕС. Інші бачать причину вибуху в збої роботи циркуляційної системи водопостачання, яка забезпечувала охолодження реактора. Треті переконані, що всьому виною виявилися проводяться на станції в ту зловісну ніч експерименти по допустимому навантаженні, під час яких відбулося грубе порушення правил експлуатації. Четверті впевнені, що якби над реактором знаходився захисний бетонний ковпак, побудовою якого знехтували, такого поширення радіації, що стався в результаті вибуху, не було б.
... Читати далі »
Категория: Непізнане | Просмотров: 1945 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.02.2012 | Комментарии (1)

Пророцтва про прийдешній кінець світу досить часто розбурхують нашу уяву в останній час. Передбачувані дати Апокаліпсису наступають і проходять одна за однією, викликаючи одночасно і зітхання полегшення, і стурбованість («А раптом це станеться наступного разу?"). Зовсім скоро людство чекає чергова прогнозована дата кінця світу, і багато хто з нас ні-ні та й зададуться питанням: «А чи буде кінець світу в 2012 році?»

Винуватцями хвилювань на цей раз стали жерці майя. Їх календар є грандіозним винаходом, що приводить в захват і здивування багатьох сучасних вчених. Календар майя веде своє літочислення з 13 серпня 3113 року до н.е. і відрізняється дивовижною точністю. Так, різниця в тривалості сонячного року між сучасними даними і даними календаря індіанців майя складає всього 2/10000. Вчені стверджують: щоб скласти настільки точний календар, потрібно протягом декількох тисяч років спостерігати за планетами і записувати їх руху.

Згідно з календарем майя, людство переживає пев ... Читати далі »
Категория: Непізнане | Просмотров: 2188 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.02.2012 | Комментарии (0)

На тлі низки передбачень про кінець світу 2012 року все частіше з'являються зворотні твердження. Кінець світу в 2012 році відміняється - стверджують вчені різних країн і навіть головні «винуватці» даного міфу, індіанці майя.

Спростування даного прогнозу в першу чергу дали вчені Мексиканської Національного автономного університету. За їх твердженням, календар майя дійсно наділяє 2012 особливим значенням, однак кінець поточного «космічного циклу», який припадає на цю дату, ніякого відношення до кінця світу не має.

Вчені пояснюють, чому не буде кінця світу, і проводять аналогію між календарем майя і звичайним календарем - настінним, кишеньковим або перекидним - яким користується майже кожен з нас. Адже коли закінчується старий рік і календар приходить в непридатність, не настає кінець світу. А всі розмови на тему кінця світу як пророцтва індіанців майя - не більш ніж міф і спекуляція на даний факт. «Кінця світу в 2012 році не буде», - з упевненістю говорить Альфонсо Арельяно ... Читати далі »
Категория: Непізнане | Просмотров: 1068 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.02.2012 | Комментарии (0)

Це марновірство поширене і в суспільстві фотографів, і серед звичайних людей. Особливо трепетно ​​до цього питання відносяться багато молоді мами, забороняючи фотографувати своїх дітей уві сні. Звідки походить це марновірство і чому не можна фотографувати сплячих?

У XIX столітті в Європі існувала традиція фотографувати померлих людей так, як ніби вони просто спали. Покійного одягали в ошатний одяг і клали на ліжко або «садили» на крісло і фотографували його. Нерідко можна було зустріти фотографії, на яких померлий був зображений під час імпровізованого сімейного чаювання «сидить» за загальним столом. Те, що зараз викликає щонайменше подив, в той час вважалося звичною справою. Звідси і походження забобону - спочатку із закритими очима у вигляді сплячих людей на фото запам'ятовувалися небіжчики. Тому щоб не асоціювати людини сплячого з померлим, не можна фотографувати сплячих.

Мабуть, зі згаданого звичаю випливає і наступна версія того, чому не можна фотографувати сплячих. ... Читати далі »
Категория: Непізнане | Просмотров: 2660 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.02.2012 | Комментарии (0)

Дізнатися, що таїться в майбутньому, хоче кожен з нас. Одними з найбільш популярних, особливо серед жіночої аудиторії, є питання про дітей. Чи подарує доля жінці дітей і скільки їх буде - ось що хвилює більшість представниць слабкої статі. Які існують способи дізнатися, скільки буде дітей?

Як дізнатися, скільки буде дітей, по руці

Найвідоміший спосіб дізнатися, скільки буде дітей - це хіромантія, ворожіння по руці.

Лінії дітей перебувають на лівій руці на пагорбі Меркурія (під мізинцем) і являють собою вертикальні лінії різної довжини і чіткості (на малюнку - під номером 11). Якщо лінії чіткі, глибокі - це говорить про народження дитини, яка буде жити довго, повноцінним життям. Якщо лінія переривається, нечітко окреслена - з дитиною будуть неприємності (життя його насупиться хворобами, рано перерветься, а, може, він зовсім не народиться - матиме місце аборт або викидень). Довгі лінії вказують на те, що народиться хлопчик, а короткі свідчать про народження дівчинки. ... Читати далі »
Категория: Непізнане | Просмотров: 5214 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.02.2012 | Комментарии (0)

Надивившись популярного серіалу для підлітків «H2O», багато дівчат почали мріяти про те, щоб перетворитися на русалок. Не дивно - чарівні героїні серіалу залучають даром чарівництва, граціозністю і спритністю рухів у воді. Шанувальниці серіалу кинулися шукати відповідь на запитання, як стати русалкою по-справжньому. Спробуємо допомогти їм у цьому, правда, ніяких гарантій не даємо!

Самий вірний спосіб, як стати справжньою русалкою

Запаліть свічки, наберіть повну ванну солоної води (найкраще - з морською сіллю), поринете в неї і прочитайте таке заклинання: «О, великі боги, молю, виконайте лише одну мою просьбу! Я хочу стати наполовину людиною, наполовину рибою. Але хвіст у мене буде з'являтися, коли я буду перебувати у воді, а коли буду на суші - знову стану людиною з ногами ».
Бажано виконувати цей ритуал в повний місяць і після прийняття ванни подивитися на повний місяць, а після йти спати.

Ще один варіант способу, як стати русалкою по-справжньому - при повному ... Читати далі »
Категория: Непізнане | Просмотров: 18008 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.02.2012 | Комментарии (36)

Вампіри - одні з найбільш загадкових персонажів потойбічного світу. І одні з найбільш популярних героїв різних фільмів у жанрі містики, починаючи від варіацій на тему графа Дракули і закінчуючи нашумілої екранізацією книги "Сутінки". Охочих перетворитися на вампіра - хоч відбавляй. Як стати реальним вампіром і чи можливо це?

Інструкція як стати вампіром

Отже, вам потрібно в усьому уподібнитися своєму герою. А саме:

- Спати вдень і не спати вночі;

- Остерігатися денного світла, в крайньому випадку - постійно користуватися сонцезахисним кремом;

- Стати блідим і виснаженим - а для цього варто почати морити себе голодом, а особа для більшої блідості припудрювати;

- Змінити свій гардероб - відтепер в ньому повинні бути тільки чорні речі;

- Мріяти про людської крові вам ще рано - починайте пити хоча б соки червоного кольору (гранатовий, томатний, журавлинний), можете також їсти сире м'ясо, стейк з кров'ю, кров'яну ковбасу;

- Печаль і т ... Читати далі »
Категория: Непізнане | Просмотров: 13025 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.02.2012 | Комментарии (27)

Надивившись мультфільмів про фей Винкс, багато дівчаток спантеличені питанням, як стати справжньою феєю. Як хочеться пурхати над світом і володіти величезною силою, будучи при цьому такий мініатюрної і милою! Інтернет обріс масою варіацій на тему "як стати феєю в життя". А сайт Усі секрети вирішив зібрати їх усі воєдино і поділитися зі своїми читачами.

Як стати реальною феєю. Спосіб перший

Напишіть на листку паперу про своє бажання стати феєю (вкажіть, який саме - феєю природи, води, всіх сил і т.д.) Випийте склянку води і викиньте папір у відкрите вікно так, щоб вона полетіла подалі (ще один варіант - з'їсти цей листок паперу і запити його водою). Ляжте в ліжко і засніть. Прокинетеся феєю!

Як стати феєю по-справжньому. Спосіб другий

Наберіть миску холодної водою, візьміть аркуш паперу потрібного кольору (для феї любові - червоний, для феї природи - зелений, для феї води - синій і т.д.), дзеркало і свічку. В залежності від того, який феєю ви хочете стати, в ... Читати далі »
Категория: Непізнане | Просмотров: 19735 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.02.2012 | Комментарии (105)

Тема кінця світу, мабуть, одна з найбільш популярних в будь-якої релігії. Дійсно, це питання багато століть хвилює людей - благо, приводів для занепокоєння більш ніж достатньо. Адже про Апокаліпсис твердить не тільки Біблія і інші релігійні книги - це улюблена тема багатьох провісників і вчених. Які існують найбільш популярні пророкування про кінець світу?

Пророцтва майя про кінець світу

Згідно з календарем майя, людство на даному етапі переживає П'яту Епоху Створення, іншими словами - П'яте Сонце. Жерці майя стверджували, що кожен подібний цикл (Сонце) закінчувався катаклізмом (землетрусом, ураганом, вогненним дощем і потопом відповідно), в результаті якого в живих залишалося небагато людей, завдяки яким і передавалися з покоління в покоління легенди про подію.

П'яте Сонце повинне закінчитися через 5126 років після свого початку, тобто 21 грудня 2012, «поступившись» місце наступного циклу. Саме ці пророкування майя про кінець світу і наробили стільки галасу навкол ... Читати далі »
Категория: Непізнане | Просмотров: 2600 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.02.2012 | Комментарии (1)