Вівторок, 14.05.2024, 01:26
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Лютий » 7 » Як стати феєю?
20:59
Як стати феєю?
Надивившись мультфільмів про фей Винкс, багато дівчаток спантеличені питанням, як стати справжньою феєю. Як хочеться пурхати над світом і володіти величезною силою, будучи при цьому такий мініатюрної і милою! Інтернет обріс масою варіацій на тему "як стати феєю в життя". А сайт Усі секрети вирішив зібрати їх усі воєдино і поділитися зі своїми читачами.

Як стати реальною феєю. Спосіб перший

Напишіть на листку паперу про своє бажання стати феєю (вкажіть, який саме - феєю природи, води, всіх сил і т.д.) Випийте склянку води і викиньте папір у відкрите вікно так, щоб вона полетіла подалі (ще один варіант - з'їсти цей листок паперу і запити його водою). Ляжте в ліжко і засніть. Прокинетеся феєю!

Як стати феєю по-справжньому. Спосіб другий

Наберіть миску холодної водою, візьміть аркуш паперу потрібного кольору (для феї любові - червоний, для феї природи - зелений, для феї води - синій і т.д.), дзеркало і свічку. В залежності від того, який феєю ви хочете стати, виріжте з червоного паперу серце, із зеленої - кленовий лист, з синьою - хвилю і т.д.

Підпаліть краю паперу запаленою свічкою. Опустіть папір у воду і відобразіть її в дзеркалі. Потім самі подивіться в це дзеркало і тричі повторіть: "Я фея!" Спаліть папір. Якщо вогонь відразу після цього потухне - ви стали феєю!

Як стати феєю в домашніх умовах. Спосіб третій

Заповніть широку чашку (піалу) льодом і дочекайтеся, коли він розтане. Опустіть руку в крижану воду на півхвилини, закрийте очі і уявіть, що ви перетворюєтеся в фею, яка має певну силу (яку саме - вирішувати, звичайно, вам).

Витягніть руку і натріть її вершковим маслом або шампунем. Після цього відразу ж змийте його водою, в якій ви тільки що тримали руку. Потріть руки одна об одну протягом двох хвилин. Через кілька днів ви станете феєю!

Як стати справжньою феєю. Спосіб четвертий

Візьміть порожній флакончик з-під парфумів або туалетної води. Заповніть його водою, в яку заздалегідь додані 3 щіпки цукру, 3 щіпки солі і столова ложка рідкого мила. Поставте флакончик на підвіконня на 2 тижні.

Щодня обприскуйте себе водою з флакончика і подумки уявляйте, як ви перетворюєтеся в фею. Через кілька днів ваше бажання здійсниться!

Як стати феєю в життя. Спосіб п'ятий

Схожий спосіб ми вже описували у статті "Як стати русалкою?" Здійснювати його потрібно в повний місяць.

Дочекайтеся, коли на небі буде повний місяць. Візьміть склянку з водою і листок паперу. Напишіть на листку, який саме феєю ви хочете стати. Підійдіть до відчиненого вікна зі склянкою в руці так, щоб луна відбилася в воді. Опустіть в склянку папірець з вашим бажанням і вилийте на себе всю воду. Після цього ви станете феєю!

Як реально стати феєю. Спосіб шостий

Ще один варіант - попросити самих фей наділити вас чарівною силою. Для цього вам потрібно викликати цих істот. Якщо ви хочете стати феєю вогню - сядьте біля багаття, якщо феєю води - біля річки, якщо феєю музики - станьте біля вуличного музиканта, якщо феєю Місяця - дивіться на повний місяць і т.д.

Пошепки тричі покличте потрібних вам фей (наприклад, "Фея природи, прийди!"). Коли відчуєте легкий рух повітря і почуєте ледь вловимий прохань їх крилець, осмельтесь попросити у них чарівної сили для вас. Також не забудьте завірити фею, що ні в якому разі не будете використовувати отриману силу на шкоду людям - інакше ваше бажання не здійсниться.

Після цього йдіть додому і лягайте спати. На наступний день ви прокинетеся з крилами і чарівною силою.

Як стати феєю всіх сил. Спосіб сьомий

Візьміть зубну пасту і намажте нею вказівні пальці рук. Потримайте пасту на пальцях протягом 45 хвилин, потім змийте водою. Вимовте вголос "Я фея!" 5 разів. Через півгодини ви почуєте голоси фей - попросіть їх наділити вас чарівною силою. Після цього ляжте спати, а прокинувшись в 3:00 ночі можете випробувати свої можливості.

Восьмий - і найпростіший - спосіб стати феєю

Потрібно, щоб удома ви були одні і нічого не відволікало вас від процесу. Примружтеся з усіх сил, тричі скажіть: «Я фея!» І хлопніть в долоні, піднявши руки над головою. Робіть так кожен день - і, можливо, через деякий час ви перетворитеся на фею.

Дев'ятий - і найвірніший - спосіб перетворитися на фею

Намагайтеся вселити самій собі, що ви - фея. Повірити в це всім серцем. Навчитися знаходити чари навіть в самих прозаїчних, буденних речах. Намагайтеся дарувати позитив всім оточуючим. Посмішка, добре слово, підтримка в скрутну хвилину, посильна допомога - це те, чого так потребують оточуючі вас люди. Якщо ви хочете стати реальною феєю - ви неодмінно повинні дати їм це. Для цього зовсім не потрібно здійснювати безглуздих магічних ритуалів - все у ваших руках, ви можете стати феєю прямо зараз!

Сподіваємося, ви усвідомили для себе, як можна стати реальною феєю і почати нести добро і користь людям. Удачи вам у цьому!

Категорія: Непізнане | Переглядів: 19735 | Додав: DarkDaNTe | Рейтинг: 4.0/33
Всього коментарів: 1051 2 3 ... 10 11 »
105 Яна  
0
Дорогі дівчата! Я знаю як це переглянути кілька разів мультик Вінкс і одразу теж хочется літати в небі та чарувати.Я теж у вашому віці заходила на цей сайт читала кометарі дівчат які писали що вони стали феями, і уявляла що буду робити коли стану феєю. Я випробувала всі способи, щиро вірила, і виконувала все правильно. Та нічого не допомагало. Дівчата, я розумію що кожному з вас хочеться вірити в чудеса. Проте феї- це добрі жінки які ховаються в образі простих людей. В них немає крил і вони не літають! Проте у них є магічні здібності і допомагають людям. Стати феєю можна. Для цього тільки потрібно робити добро, бути ввічливим і все. проте літати ви не будете і трансформуватися. Це все тільки фантазіїї. Застерігаю вас одразу ж.

104 Bloom  
0
я обрала дивитися на вогонь

103 Bloom  
0
клуб винкс це ви

102 Bloom  
0
я стала фею це так класно

101 Вікуся  
0
Флорочка,скажи будь-ласка,а як ти стала і якою феєю

100 Вікуся  
0
Поможіть стати феєю вогню.Будь-ласка.

99 Віка  
0
Даша,напиши якийсь спосіб як стати феєю)будь ласка)

98 Cristina Winx MREF  
0
Як стати феєю допомозіть будьласка я хоче стати феєю вогню і не мати криль а літати

97 Сашка  
0
Люди який спосіб підходить скажіть пліззз

96 Стелла  
0
Ось як можна зустріти фей: у парку чи лісі треба лягти закрити очі, але не засипати! І покласти біля себе відкриту баночку з медом, феї його обожнюють! Так можна почути їхній сміх. Постарайтесь не наполохати фей, а ввічливо з ними поговорити. Після цього ви маєте три тижні виконувати їхні бажання, а в обмін можете попросити чарівну силу! УВАГА! Феї дуже ранимі істоти, якщо ви не виконаєте хоча б одне їхнє бажання: вони образяться і більше ніколи не являтимуться до вас!

1-10 11-20 21-30 ... 91-100 101-105
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтів - uCoz