Неділя, 12.05.2024, 11:51
Вітаю Вас, Гість
Головна » Спорт
Один из наиболее распространенных видов спорта, к которому мы прибегаем, чтобы сбросить лишний вес, укрепить мышцы или просто улучшить общее состояние организма – это бег. Мало кто из нас не загорался идеей бега трусцой по утрам, особенно с приходом весны, когда теплое солнышко будто зовет совершить пробежку по тенистым тропинкам парка или городского стадиона. Как правильно начать бегать, если до этого вы никогда этим не занимались или с момента последней тренировки прошло довольно много времени? Мы попытаемся ответить на наиболее распространенные вопросы тех, кто хочет начать бегать.

Где бегать?
Для бега предпочтительнее выбрать немноголюдное место, отдаленное от проезжей части, имеющее дорожки (тропинки). Лучше всего, если это будет стадион или парк (лес). И тот, и другой вариант имеют свои плюсы: на стадионе хорошее покрытие беговых дорожек, которое облегчит ваши занятия, а атмосфера парка поможет настроиться на позитивный лад, снимет напряжение, стресс. Можно бегать и ... Читати далі »
Категория: Спорт | Просмотров: 1537 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 12.08.2011 | Комментарии (0)

Спорт допомагає нам добре виглядати, підтримувати потрібну фізичну форму, заряджає енергією й оптимізмом, виліковує від депресії та стресу. Людина, що приділяє спорту кілька годин на тиждень, завжди бадьорий, підтягнутий, життєрадісний.

Існує безліч різних видів спорту - але як же вибрати той, який підходить саме вам? Адже обираючи той чи інший вид спорту, потрібно враховувати різні фактори, спираючись на індивідуальний підхід. В іншому випадку, заняття спортом не принесуть задоволення і очікуваних результатів.

Отже, на що ж варто звернути увагу при виборі виду спорту?

Тип характеру, темперамент

Меланхолікам і флегматикам, тобто людям урівноваженим, спокійним, неквапливим, підійдуть відповідні види спорту, які не потребують великих швидкостей і значних фізичних навантажень. Це шахи, більярд, біг підтюпцем, бальні танці, їзда на велосипеді.

Холерики, люди з «вибуховим» характером повинні підібрати такий вид спорту, в якому вони могли б виплес ... Читати далі »
Категория: Спорт | Просмотров: 939 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 05.08.2011 | Комментарии (0)

Похід по горах по долам на велосипеді - пригода дуже приємне і захоплююче. Але тільки в тому випадку, якщо пощастить не нарватися на позаштатні ситуації. А це треба вміти зібратися як слід. Ну, от коли ми на роботу збираємося - ми ж не забуваємо гаманець, водійські права і ключі для дому? У велопохід треба збиратися ще більш ретельно.

Вибір маршруту

Перш ніж осідлати свого улюбленого двоколісного коня і відправитися в шлях, подбайте про маршрут. Можна рвонути в Заполяр'ї, наприклад, на Кольському півострові чимало чудових, мальовничих маршрутів. До того ж зовсім не обов'язково кататися по маркірованих велотрасси. Можна просто вибрати більш-менш «населений» район і поїхати туди, куди едется. Тільки бажано в такому випадку мати при собі gps-навігатор, компас, максимально велику карту місцевості (в ідеалі стометрівку, але зійде і масштаб 1:500, ну на худий кінець - кілометрівці, їх то точно можна знайти в рибальських і туристичних, а також в книжкових магазинах).

... Читати далі »
Категория: Спорт | Просмотров: 731 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 05.08.2011 | Комментарии (0)

« 1 2