Понеділок, 13.05.2024, 05:32
Вітаю Вас, Гість
Головна » Автомобілі
Напевно кожна людина, яка чує слово «автогонки» або «швидкість», в підсвідомості у себе представляє марку автомобіля - Ferrari. Цей бренд завжди був і буде невід'ємною частиною гонок. Змагання, які будуть проходити без автомобіля Scuderia Ferrari просто на просто неможливо навіть уявити. Та й «король перегонів» Міхаель Шумахер отримав великі досягнення завдяки тому, що більшу частину перегонів використовував саме болід Ferrari.

Історія появи Ferrari почалася ще в далекому минулому, а точніше в 190 році, коли маленького десятирічного хлопця на ім'я Енцо Феррарі привели (батько з братом) на одне зі змагань автогонок. Ця гонка відразу опанувала серцем юнак. Через три роки, Енцо вперше сів за кермо автомобіля. Його батько досить швидко навчив сина мистецтву водіння. Але після початку Першої Світової Війни, всі мрії хлопця, про участь в автогонках - довелося залишити. Молодому хлопцю доводилося постійно працювати на заводі, щоб заробити собі на життя. Це, звичайно, було нелегко, але ... Читати далі »
Категория: Автомобілі | Просмотров: 1349 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 18.06.2012 | Комментарии (0)

C покупкою нового автомобіля завжди пов'язано багато приємних турбот. Що може бути приємніше, ніж сісти за кермо? Але, на жаль, рано чи пізно Вам доведеться ремонтувати своє авто і якийсь час походити пішки або пересісти на громадський транспорт. Також не варто забувати і про витрати, які пов'язані з лагодженням автомобіля, а також тратою нервів і часу при спілкуванні з співробітниками автосервісів.

Наприклад, лікарі завжди віддадуть перевагу зробити профілактику захворювання, оскільки знають, що саме лікування завжди буде більш складним, ніж його попередження. Автомобіль, хоч і зроблений із заліза - недовговічний, подібно до людини. Відповідно, потребує турботи, яку повинен проявляти власник автомобіля. Під словом «турбота» мається на увазі своєчасний і правильний догляд, завдяки якому Вам набагато рідше доведеться відвідувати магазини запчастин і автомайстерні. Як саме потрібно дбати про своє «залізного друга», що необхідно постійно дотримуватися і пам'ятати?

Двигун
... Читати далі »
Категория: Автомобілі | Просмотров: 940 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 18.06.2012 | Комментарии (0)

Для людини бажаючого придбати автомобіль, одним з головних параметрів при виборі є і його безпосередня забарвлення. Що стосується випадків, то їх практично не зустрічається.

Встановлено той факт, що існує певний зв'язок між кольором автомобіля і темпераментом його власника. Колірна гамма автомобіля це не просто справа смаку, але і досить вагомий фактор впливу на психіку безпосередньо самого власника, а також всіх учасників дорожнього руху.

Виходячи зі слів працівників автосалонів, якщо людина каже, що автомобіля не має значення, він все одно не готовий придбати авто якогось екзотичного кольору, в основному вони відмовляються від такого колірного варіанту і вимагають авто конкретного відтінку.

Судячи з результатів досліджень вчених-психологів, від колірної гами кузова машини залежить оцінка її швидкості оточуючими і передбачуване до неї відстань. В основному створюється враження, що автомобілі червоного кольору рухаються набагато швидше, ніж насправді. А ось що стос ... Читати далі »
Категория: Автомобілі | Просмотров: 785 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 18.06.2012 | Комментарии (0)

Стан автомобіля багато в чому залежить від правильного догляду за ним. Адже кузов і салон автомобіля регулярно піддаються негативному впливу пилу, бруду, іржі і механічних пошкоджень. Якщо догляду за автомобілем не приділяти належної уваги, він незабаром втратить свій привабливий зовнішній вигляд і стане схожий на стару руїну. А вже скільки проблем буде при спробі продати такий автомобіль в майбутньому! Як же зробити так, щоб продовжити термін служби автомобіля і зберегти його молодість?

Миття кузова

Багато автомобілістів не сприймають всерйоз бруд на кузові. А адже вона має властивість проникати навіть всередину покриття, заподіявши йому тим самим шкоду. Таку бруд практично неможливо видалити, вона руйнує верхні шари покриття, фарбу.

Тому догляд за автомобілем включає в першу чергу таку процедуру, як регулярне миття (не рідше разу на місяць, а в дощову погоду, мокрий сніг, сльота - у міру забруднення, аж до щоденного миття), яке повинно здійснюватися за певними пр ... Читати далі »
Категория: Автомобілі | Просмотров: 1610 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 18.06.2012 | Комментарии (0)

« 1 2