Понеділок, 13.05.2024, 03:08
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів
Знайомлячись з людиною, спілкуючись з ним, ми звертаємо увагу насамперед на очі. Вони - відображення нашого внутрішнього стану, настрою, життєвої енергії та загального самопочуття. Тому «дзеркало душі», як часто поетично називають очі, вимагає певної уваги з нашого боку. Як правильно доглядати за очима, щоб вони завжди залишалися красивими і привабливими, з завзятою іскоркою і без тіні втоми?

Догляд за очима вимагає комплексного підходу, і одним макіяжем тут не обійтися. Розглянемо детальніше його основні правила.

Достатня тривалість нічного сну - запорука того, що з ранку очі виглядатимуть відпочили. Щоденний 8-годинний сон перешкоджає виникненню почервоніння очей, їх набряклості, утворенню темних кіл на століттях. Якщо вас турбує те, як правильно доглядати за очима, лягайте спати не пізніше півночі.

Прокинувшись, зробіть гімнастику для очей. Кругові рухи очей, рухи вверх-вниз, вправо-вліво, заплющування очей на 5 секунд - ось ті нехитрі вправи, які підготую ... Читати далі »
Категория: Секрети здоров'я | Просмотров: 1247 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 12.08.2011 | Комментарии (0)

На кухні кожна господиня стикається з необхідністю що-небудь швидко подрібнити, збити чи порізати. Купувати для цих цілей кухонний комбайн не завжди вигідно: він недешево коштує, займає багато місця і вимагає ретельного догляду. На допомогу в цьому випадку прийде ще одне диво кухонної побутової техніки - блендер. Він просто незамінний в будинку, де є дитина, любителі коктейлів або просто бажає заощадити свій дорогоцінний час господиня.

Який блендер краще вибрати? У магазині побутової техніки вам запропонують безліч моделей цього пристрою. На що ж слід звернути увагу, вибираючи блендер?

Типи блендерів. Це те, на що потрібно звернути особливо пильну увагу. Хороших чи поганих типів блендера не буває - все залежить від того, які цілі ви переслідуєте, набуваючи цей вид побутової техніки.

Стаціонарний блендер. Незамінний для приготування різних соусів, пюре, коктейлів. Являє собою чашу, що кріпиться на підставці. Ножі блендера знаходяться внизу чаші.

Плюси ... Читати далі »
Категория: Дім та квартира | Просмотров: 2309 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 12.08.2011 | Комментарии (0)

Якщо ви зважилися на придбання домашньої тварини, стоїть досить відповідально підійти до питання його вибору. Здавалося б, що може бути простіше? Досить відвідати зоомагазин або пташиний ринок - напевно якесь миле створіння так сподобається!

Однак насправді не все так просто - адже кожна тварина вимагає певного догляду і повинно підходити своєму господареві по темпераменту, способу життя. Якщо ви плануєте придбати домашнього улюбленця на тривалий час, а не на місяць-другий, скористайтесь нашими порадами щодо підбору домашнього тварини.

Собака

Один з найбільш популярних домашніх улюбленців. Віддана, вірна, ласкава, велелюбна, готова на все заради свого господаря. Якщо ви хочете завести собаку, будьте готові вигулювати її кілька разів на день, займатися її дресируванням, сприймати цю тварину як повноправного (і рівноправного!) Члена своєї родини.

Читайте породами собак і виберіть ту, яка підходить вам більше всього. Керуйтеся не лише зовнішнім виглядом ... Читати далі »
Категория: Дім та квартира | Просмотров: 1498 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 12.08.2011 | Комментарии (0)

Нерозділене кохання пригнічує, є причиною поганого настрою і безсонних ночей. Серцеві переживання, пов'язані з цим почуттям, мучать і нещасного закоханого, і об'єкт його симпатії. Мало хто погодиться постійно перебувати в ролі страждальця, мучиться від нерозділеного кохання. Від цього стану хочеться позбутися, і як можна швидше. Як подолати нерозділене кохання?

Перетворити нерозділене кохання в любов взаємну - це, звичайно, найбажаніший підсумок боротьби з цим серцевою недугою. Однак домогтися його не завжди легко, а часом і зовсім неможливо. Що можна зробити не що втрачає надії закоханому?

Спектр дій тут може бути досить широким. Наприклад, можна захопитися тим же хобі, що і об'єкт закоханості, і разом відвідувати туристичні зльоти або стрибати з парашутом, ходити на рок-концерти або моделювати літаки. Як відомо, загальні інтереси зближують.

Однак тут є і свої мінуси. Адже будучи захопленим інтересами свого коханого, можна втратити власне обличчя, своє «Я», ... Читати далі »
Категория: Секрети взаємовідносин | Просмотров: 1286 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 12.08.2011 | Комментарии (0)

Один из наиболее распространенных видов спорта, к которому мы прибегаем, чтобы сбросить лишний вес, укрепить мышцы или просто улучшить общее состояние организма – это бег. Мало кто из нас не загорался идеей бега трусцой по утрам, особенно с приходом весны, когда теплое солнышко будто зовет совершить пробежку по тенистым тропинкам парка или городского стадиона. Как правильно начать бегать, если до этого вы никогда этим не занимались или с момента последней тренировки прошло довольно много времени? Мы попытаемся ответить на наиболее распространенные вопросы тех, кто хочет начать бегать.

Где бегать?
Для бега предпочтительнее выбрать немноголюдное место, отдаленное от проезжей части, имеющее дорожки (тропинки). Лучше всего, если это будет стадион или парк (лес). И тот, и другой вариант имеют свои плюсы: на стадионе хорошее покрытие беговых дорожек, которое облегчит ваши занятия, а атмосфера парка поможет настроиться на позитивный лад, снимет напряжение, стресс. Можно бегать и ... Читати далі »
Категория: Спорт | Просмотров: 1537 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 12.08.2011 | Комментарии (0)

Весна ... Вона відчувається всюди - в чистому сонячному небі, в заливисто співі птахів, у перших листах на деревах. Покинути надевшие за зиму стіни задушливих квартир і вибратися на природу з родиною або друзями - таке бажання виникає, напевне, у кожного з нас. Як організувати пікнік на природі, щоб він приніс максимум позитивних емоцій і залишив приємні спогади?

Підготовка до пікніка - захід відповідальне і від нього більшою мірою залежить результат відпочинку на природі. Що взяти з собою на пікнік?

Продукти. Вони повинні бути не швидкопсувними і не вимагати особливих умов транспортування. Безумовно, лідером тут є всілякі бутерброди - але ми б порадили не готувати їх вдома, а просто нарізати хліб, ковбасу, сир та інші бутербродні компоненти і покласти все це в роздільні пакети (краще замотати в спеціальну харчову плівку). І вже на природі зробити бутерброди з наявних продуктів. У цьому випадку вони будуть мати більш привабливий і «свіжий» вигляд, гарантовано не зіпсу ... Читати далі »
Категория: Інші секрети | Просмотров: 2426 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 12.08.2011 | Комментарии (0)

Існують на Землі люди, для яких яскраве весняне сонечко - привід для смутку. І причина тому - посилена пігментація шкіри, у народі іменується ластовинням. Виникаючи як природна захисна реакція організму на вплив ультрафіолетових променів, веснянки особливо яскраво проявляються в теплу пору року. Можна довго розмірковувати про особливе зачарування особи, обсипаної веснянками, але якщо вже людина надумав боротися з ними, то ніякі умовляння в цьому не допоможуть. Зате цілком до речі будуть слушні поради про те, як позбавитися від веснянок - їх ми і збираємося дати в цій статті.

Запобігаємо появі веснянок

Ви точно знаєте, що перші сонячні промені прикрасять ваше обличчя веснянками? Не чекайте цього моменту, а потурбуйтеся про запобігання появи веснянок заздалегідь. Звичайно, повністю захистити себе від цього явища ви не зможете, але звести його до мінімуму - у ваших руках.

Для запобігання появи ластовиння можна скористатися сонцезахисними засобами - таким чином, ... Читати далі »
Категория: Секрети краси | Просмотров: 2552 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 12.08.2011 | Комментарии (0)

Справжня господиня завжди приділяє особливу увагу не тільки приготування смачних страв до того чи іншого торжества, а й сервіровці святкового столу. Красиво і правильно сервірований стіл викликає апетит, сприяє гарному настрою і приємного спілкування, гармонує з інтер'єром приміщення і відповідає тому або іншого свята, змушує гостей захоплюватися талантами господині. Якщо ви хочете знати, як правильно сервірувати стіл - читайте про це в нашій статті.

Скатертина

Скатертина - те, з чого починається сервіровка якого столу. Вибираючи колір скатертини, віддайте перевагу світлим тонам і неналяпістим (бажано однотонним, хоча можливі варіації в залежності від інтер'єру кімнати, кольору посуду і т.д.) забарвленням.

Перевірте стан скатертини як мінімум за добу до торжества. Вона повинна бути ідеально чистою. Навіть самі непомітні цятки не мають права перебувати на ній. Також скатертину повинна бути добре вигладжений. Ідеальний вигляд має подкрахмаленная свежевиглаженна ... Читати далі »
Категория: Дім та квартира | Просмотров: 2692 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 12.08.2011 | Комментарии (0)

Здавна людство шукало способи продовження життя. Що тільки не робили люди, прагнучи знайти вічне життя. Варто визнати, їм вдалося досягти в цьому питанні певних успіхів - сучасні довгожителі не перестають дивувати нас своїми досягненнями. Найцікавіше те, що секрети довголіття насправді не так вже й загадкові і лежать, що називається, на поверхні. Правда, в суєті життя ми часто забуваємо слідувати елементарним правилам, завдяки яким можна хай і не прожити до ста років, але хоча б п'ять-десять рочків до свого життя додати. Хочете, нагадаємо вам про секрети довголіття?

Заняття спортом

Якщо більш широко дивитися на питання, то маються на увазі фізичні навантаження, рух в цілому. Можете не робити щодня ранкову гімнастику і не бігати підтюпцем. Досить просто активно попрацювати: городом, приміром, зайнятися, або прибирання в будинку зробити, або пішки сходити за продуктами в супермаркет, що знаходиться в пару кілометрів від дому.

До корисних видів активної діяльнос ... Читати далі »
Категория: Секрети здоров'я | Просмотров: 1255 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 12.08.2011 | Комментарии (0)

Зараз вже неможливо уявити сучасної людини, який не був би комп'ютерним користувачем. Комп'ютер ми використовуємо в різних сферах свого життя: для відпочинку і роботи, самоосвіти і саморозвитку, спілкування та отримання інформації. Однак мало хто з нас приділяє належну увагу питанню догляду за комп'ютером. Але ж це пристрій, експлуатуючи щодня, вимагає дотримання певних правил. Як доглядати за комп'ютером?

Транспортування комп'ютера

Комп'ютер категорично заборонено переміщати у включеному стані. Це загрожує втратою всієї інформації на його носіях. Звичайно, дане правило поширюється виключно на настільні ПК, а при переміщенні включеного ноутбука досить уникати різких рухів.

Відключення комп'ютера від мережі

Рекомендується не відключати комп'ютер від мережі, якщо в цьому немає особливої ​​необхідності. Особливо не слід робити цього, якщо припинити роботу на комп'ютері потрібно на нетривалий час. Між моментом відключення комп'ютера і наступним за ним вк ... Читати далі »
Категория: Hi-tech | Просмотров: 1265 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 12.08.2011 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 13 »