Неділя, 28.04.2024, 13:21
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів
Красива хода - це не тільки обов'язкове вміння жінки, що бажає привернути увагу протилежної статі. Красива хода передбачає правильне положення хребта і постановку стоп - а це, в свою чергу, благотворно позначається на стані опорно-рухового апарату, всіх груп м'язів і органів людського організму. Тому задуматися про те, як виробити гарну ходу, коштує не тільки завойовницям чоловічих сердець (вони-то якраз знають відповідь на це питання!), А й будь-якій жінці, що піклується про своє здоров'я і бажає виглядати і відчувати себе на всі сто.

Як виробити гарну ходу? Це під силу будь-якій - досить виробити кілька простих звичок і стежити за їх щоденним виконанням.

Дотримання правильної постави.
Згорблений хребет, опущені плечі, нахилена вперед голова ніяк не можуть стати супутниками красивої ходи. Її основа - правильна постава. Щоб домогтися її, потрібно виконати нехитра вправа: підняти плечі так високо, як це можливо, відвести їх назад і опустити. Ось вона, правильна по ... Читати далі »
Категория: Секрети краси | Просмотров: 1011 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 04.08.2011 | Комментарии (0)

Постійний нежить або сухість у носі, респіраторні захворювання, сльозяться очі, дратівливість і втому - все це симптоми, характерні для людини в осінньо-зимовий період. Причина їх одна - організму елементарно не вистачає чистого повітря необхідної вологості. Батареї в прохолодну пору року «смажать» на повну котушку, висушуючи повітря, роблячи його пильним і абсолютно непридатним, особливо для маленьких дітей і людей, що страждають на алергічні розладами слизових оболонок.

Рятувальником номер один у цій ситуації є зволожувач повітря, здатний створити в кімнаті оптимальну вологість, допомогти в боротьбі з постійно накопичується пилом. Ці практично безшумні домашні помічники вимагають мінімум догляду і можуть працювати цілодобово. Вибір зволожувачів повітря настільки великий, що голова просто голова йде: Як вибрати зволожувач повітря, щоб він максимально задовольнив потреби тієї чи іншої сім'ї?

Існує чотири типи зволожувачів повітря і, щоб правильно вибрати потрібний сам ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 1148 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 04.08.2011 | Комментарии (0)

У більшості господинь при думці про наміченої прибирання значно псується настрій. Процес збирання мало кому приносить задоволення - але навряд чи великим задоволенням є спостереження за брудом в квартирі, горами немитого посуду і товстим шаром пилу всюди. Висновок напрошується сам собою: прибирання будинку неминуча, а як прибрати квартиру, щоб ця процедура була менш болючою і принесла максимум позитивних емоцій, радимо прочитати цю статтю.

Що ж є необхідним для правильної організації процесу прибирання?

Позитивний настрой. До виконання будь-якої справи потрібно підходити з гарним настроєм, і прибирання вдома - не виняток з цього правила. Якщо ви вже зрозуміли, що прибирання не уникнути - не варто приймати вигляд мученика на каторзі, адже легше від цього не стане. Краще використовуйте прийом прогнозування - уявіть, який чистою і затишною стане ваша квартира після збирання. Увімкніть улюблену музику і, при бажанні приспівуючи і підтанцьовуючи, почніть прибирати.

... Читати далі »
Категория: Дім та квартира | Просмотров: 1683 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 04.08.2011 | Комментарии (1)

Безсоння - проблема, мучаться багатьох людей. Кожен з нас хоча б раз у житті стикався з цим явищем, будь то поодинокі випадки порушення сну або хронічні форми цього захворювання. Для безсоння характерними є проблеми з засипанням, часті пробудження вночі, тривожний сон, який не відновлює сили. Як налагодити сон і забезпечити повноцінний відпочинок вночі - про це наша стаття.

Лікування безсоння краще почати з допомогою консервативних заходів, наприклад, дотримання елементарного режиму. Дотримуючись цих нескладних правил, можна назавжди забути про те, що питання, як позбавитися від безсоння, колись хвилювало вас.

1. Відмовтеся від шкідливих звичок: надмірне споживання спиртного і нікотину може привести до порушень сну. Також обмежте споживання кави, міцного чорного чаю в другій половині дня. А ось чашка молока з медом перед сном не завадить!
2. Намагайтеся проводити достатньо часу на свіжому повітрі, особливо корисні такі прогулянки перед сном.
3. Вставайте і л ... Читати далі »
Категория: Секрети здоров'я | Просмотров: 1153 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 04.08.2011 | Комментарии (0)

Як закохати в себе хлопця? Цим питанням задається кожна дівчина, познайомившись з хлопцем своєї мрії. Хочеться утримати його поруч з собою, змусити думати тільки про себе, заповнити собою його серце і все його життя. Прагнення перетворити звичайну симпатію у закоханість, а згодом - у справжню любов, змушує дівчат постійно шукати відповідь на це складне питання.

Однаковою «схеми» завоювання серця хлопця бути не може. Але існують деякі універсальні секрети, які допоможуть відповісти на питання, як завоювати хлопця. Отже, щоб закохати в себе хлопця, потрібно:

Добре виглядати. Як відомо, чоловік любить очима. Це не означає, що потрібно накладати на обличчя тонни косметики - дівчина повинна виглядати доглянутою, а не вульгарною. Природна краса в поєднанні з жіночими секретами привабливості - ось що змусить питання про те, як завоювати серце хлопця, перестати бути актуальним.

Залишатися загадкою. Не потрібно поспішати і відразу ж присвячувати чоловіка у всі перипет ... Читати далі »
Категория: Секрети взаємовідносин | Просмотров: 27350 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 04.08.2011 | Комментарии (2)

Мабуть, не знайдеться такої людини, перед яким хоча б раз в житті не стояло питання, як почати нове життя?. Почати все з чистого аркуша - так поетично називають цей непростий крок у житті. Комусь вдається зробити його, комусь - ні. Якщо бажання почати нове життя виникло, не варто ігнорувати його - адже це означає, що в даний момент вас щось не влаштовує у вашому житті. Чи варто змінити це «щось» або продовжувати жити «по накатаній»? Однозначно, варто! І якщо ви вирішили почати нове життя, ми спробуємо відкрити вам ті секрети, які допоможуть здійснити це якомога швидше і безболісно. Отже, запам'ятайте такі правила того, як почати нове життя:

Не бійтеся розлучитися з минулим! Для багатьох це головна проблема - уявити, що завтрашній день доведеться почати зовсім по-іншому, може далеко не кожен. А раптом «там» буде ще гірше? Залиште ці сумніви і повірте - не буде! Якщо ви з оптимізмом і вірою в майбутнє підійдете до вирішення питання про те, як почати нове життя, це принесе вам ті ... Читати далі »
Категория: Інші секрети | Просмотров: 1716 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 04.08.2011 | Комментарии (0)

Комп'ютер уже давно став невід'ємною частиною нашого життя, за ним більшість з нас проводить дуже багато часу. Але один з найпопулярніших раніше питань не втратив свою актуальність і до цих пір - "як навчитися швидко друкувати?" Я думаю, не варто докладно пояснювати, навіщо це потрібно. Як відомо, найдорожчий ресурс, яким володіє людина - це час. А висока швидкість друку на клавіатурі може допомогти заощадити для Вас чимало безцінних годин і навіть днів життя.

Давайте тепер спробуємо більш детально розібратися, як навчитися швидко друкувати на клавіатурі? Насправді, тут немає ніяких неймовірних складностей - потрібно трохи терпіння, посидючості і дисципліни, як і в будь-якому іншому новому «починанні». Звичайно, на це потрібен час, хтось навчиться швидко друкувати за два тижні, а комусь і двох місяців не вистачить. Всі ми різні, але якщо займатися регулярно, то все у Вас вийде - можете не сумніватися!

Як навчитися швидко друкувати?

Взагалі-то, існує чимало сп ... Читати далі »
Категория: Hi-tech | Просмотров: 3006 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 04.08.2011 | Комментарии (0)

Зустрівши симпатичну дівчину, хлопець нерідко задумається над тим, як її завоювати. «Як закохати в себе дівчину?» - Це питання часом здається нерозв'язним через те, що всі дівчата різні, відповідно, різні в них і бажання, і думки, і вимоги до хлопців. І все ж існують золоті правила, повне або часткове дотримання яких має принести успіх молодій людині, задатися питанням про те, як завоювати дівчину. Представляємо їх вашій увазі:

1. Будьте наполегливі у залицянні. Якщо дівчина не відповіла вам взаємністю відразу, не впадайте у відчай! Представниці слабкої статі люблять, коли їх домагаються. Змінити гнів на милість допоможуть як стандартні прийоми (квіти, пісні під вікном, вірші про кохання), так і оригінальні методи. Чим оригінальніше - тим легше дізнатися відповідь на питання, як зачарувати дівчину. Все залежить від вашої фантазії і фінансових можливостей (друге - не обов'язково за наявності першого). Але не варто бути занадто агресивним у залицянні! Це може тільки відлякати ді ... Читати далі »
Категория: Секрети взаємовідносин | Просмотров: 58042 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 04.08.2011 | Комментарии (34)

Комплекси ... Вони з'являються невідомо звідки і псують життя своєму власникові. Вони пригнічують, стають причиною депресій, змушують людину спотворено сприймати самого себе і вважати, що так само його сприймають і оточуючі. Як позбутися комплексів, назавжди викресливши їх зі свого життя? Секрети успіху в боротьбі з цими ворогами людської психіки - в нашій статті.

Для того щоб позбутися від комплексів, потрібно зробити наступні кроки:

1. З'ясувати причину виникнення комплексу. Ви знаєте, звідки ростуть ноги наших комплексів? Нам часто здається, що ми в чомусь не подобаємося оточуючим. Здається, що начальника не влаштовує якість нашої роботи. Здається, що протилежну стать не відчуває симпатії через те, що ви некрасиві. Здається, що друзі про щось шепочуться за спиною. Помітили, яке тут слово ключове? Правильно - нам ЗДАЄТЬСЯ. Тому непрямих причин може бути велика кількість, але справжня причина одна-єдина - у виникненні комплексів винні ми самі. Низька самооцінка, підо ... Читати далі »
Категория: Секрети здоров'я | Просмотров: 2422 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 03.08.2011 | Комментарии (0)

Мабуть, не існує жодної представниці слабкої статі, яка хоча б раз в житті не замислювалася б про те, як стати красивою. З іншого боку, поняття краси відносно, і абсолютного ідеалу в цьому питанні бути просто не може. І все ж існують універсальні секрети, що дозволяють кожній жінці відчути себе красивою і привабливою, відчути на собі захоплені погляди оточуючих. Ці секрети гранично прості:

Повноцінний сон. Тривалість нічного сну повинна складати не менше 8 годин. Недосипання загрожує погіршенням стану шкіри обличчя, виникненням мішків під очима і небажаних зморшок, загальним нездоровим виглядом і поганим самопочуттям. Безсумнівно, в такому стані виглядати красивою не вдасться навіть за допомогою дорогої косметики.

Жінкам, задаються питанням «Як стати красивою?», Слід дотримуватися елементарних правил здорового сну:
- Лягати спати до півночі;
- Спати в добре провітреній кімнаті;
- Перед сном не їсти і не употреблінть багато рідини;
- Використовувати ... Читати далі »
Категория: Секрети краси | Просмотров: 2071 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 03.08.2011 | Комментарии (4)

« 1 2 ... 10 11 12 13 »