Субота, 27.04.2024, 18:17
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Хенрік Едберг, автор The Positivity Blog, зібрав в один список правила, які на його думку дозволяють спростити життя і зробити її дійсно повноцінною.
1. Спробуйте абсолютно протилежні речі. Наприклад, якщо ви їли багато м'яса, пора спробувати відмовитися від нього хоча б на невеликий проміжок часу. Любіть сперечатися - спробуйте промовчати. Прокидалися пізно - вставайте раніше і т.д. Зробіть ці маленькі експерименти частиною свого повсякденного життя і це буде своєрідним щепленням «виходу із зони комфорту». По-перше, це цікаво, а по-друге, в момент чергового крутого віражу у вашому житті вихід за рамки комфорту буде не так відчутний.
2. Прокидайтеся на 20 хвилин раніше. Можна зробити це в кілька підходів по 20 хвилин і тоді ви спокійно зможете прокидатися на годину раніше і встигати робити багато цікавих справ, до яких раніше руки не доходили. Зовсім недавно ми зачіпали тему ранніх підйомів, так що якщо ви ще не почали, у вас є чудова можливість включити цей пункт у своє ... Читати далі »
Категория: Інші секрети | Просмотров: 1580 | Добавил: bigboy | Дата: 15.11.2012 | Комментарии (0)



Періодично у користувачів Інтернету з тих чи інших причин виникають проблеми з відкриттям деяких сайтів. Одна з найбільш частих проблем - неможливість зайти на свою сторінку Вконтакте. "Чому не працює Контакт зараз?", "Чому не можу зайти в Контакт?" - Такими питаннями усипана Мережу. Постараємося відповісти на них найбільш повно.

Найпоширенішою причиною того, чому не працює сайт Вконтакте, є вразливість системного файлу HOSTS, що відповідає за перетворення імен доменів в IP-адреси. Вся справа в тому, що він постійно піддається атаці вірусів. Як результат - у файлі з'являються зайві записи, «приписані» неіснуючі адреси до доменів. Щоб змінити його, переходимо в системну папку за адресою C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc, після чого відкриваємо файл HOSTS (він без розширення, будьте уважні при збереженні даних) Блокнотом і видаляємо рядок, що містить слово vkontakte.ru.

Другою причиною того, чому не працює Вконтакте, може бути блокування сайт ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 1797 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 12.11.2012 | Комментарии (1)



Можливості Інтернету розширюються з кожним роком. Сьогодні нікого не здивувати тим, що спілкуватися в Мережі можна, бачачи свого співрозмовника в онлайн-режимі. Це особливо актуально, коли йдеться про спілкування з родичами і друзями, що живуть в інших містах і країнах. Як хочеться не тільки отримати звісточку від близької людини, але й побачити його, особливо якщо з минулої зустрічі пройшли роки і навіть десятиліття. Крім того, поява веб-камер, за допомогою яких здійснюється відео-спілкування онлайн, дало можливість проводити ділові переговори (відеоконференції) в Інтернеті. Тому покупка веб-камери стає одним з нагальних питань кожного користувача всесвітньої Павутини. Як правильно вибрати веб-камеру для повноцінного спілкування в Інтернеті?

Матриця веб-камери. Якщо ви хочете знати, як вибрати хорошу веб-камеру, то вам варто звернути увагу на її матрицю. Це може бути CMOS або CCD матриця. Другий вид видає зображення більш високої якості, створюють менше перешкод. І зви ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 1132 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 12.11.2012 | Комментарии (0)



Перш ніж відправитися в магазин за покупкою нового мобільного пристрою, визначитеся, що саме від нього вимагається. Асортимент досить широкий, і в ньому не важко заплутатися. Однак якщо чітко поставити перед собою цілі і знати основні критерії того, як правильно вибрати стільниковий телефон, покупка стане легкою і швидкою. По крайней мере, ви будете вибирати між трьома-чотирма моделями, а не губитися, дивлячись на полиці з численними гаджетами.

Дисплей стільникового телефону

Особа вашого майбутнього телефону - це дисплей. Зараз більшість моделей оснащено кольоровим TFT-дисплеєм. Він приємний для очей і має гарні кути огляду. Технологія SCN на даний час зустрічається рідко, так само як і монохромні дисплеї (чорно-білі). Останні типи екранів не споживають багато енергії, а монохромний екран володіє величезним для багатьох гідністю - інформація з нього відмінно читається на сонці.

Але повернемося до того, як вибрати мобільний телефон зі стандартним TFT. Навіт ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 1443 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 12.11.2012 | Комментарии (1)



Поява електронних книг стало справжньою подією серед любителів читання. Максимально точно копіюючи всі достоїнства свого паперового аналога, електронна книга в той же час практично позбавлена його недоліків. Це компактний пристрій, з легкістю поміщається навіть в маленькій сумочці, здатне вміщати в себе цілі бібліотеки, а також радувати іншими додатковими функціями. Як правильно вибрати електронну книгу?

Розмір екрану електронної книги

Цей істотний параметр повинен бути одним з перших критеріїв вибору. Щоб читання було максимально комфортним, потрібно, щоб на екрані відображалася вся сторінка або хоча б цілий абзац.

Мінімальні вимоги до екрану електронної книги - діагональ 5,6 дюймів і дозвіл 320х460 точок. Як правило, більшість сучасних моделей електронних книг мають діагональ від 6 дюймів і дозвіл - 600х800 пікселів.

Таким чином, чим більше діагональ - тим більш комфортним буде прочитання книги. З іншого боку, збільшення діагоналі екрану тягне за ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 1235 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 12.11.2012 | Комментарии (0)



Як часто ми, перш ніж зробити черговий дзвінок по стільниковому телефону або надіслати смс-повідомлення, перевіряємо баланс рахунку. Це необхідно для того, щоб знати, якою кількістю засобів можна розташовувати для використання послуг стільникового зв'язку. Кожен оператор мобільного зв'язку пропонує свої способи того, як дізнатися баланс на телефоні. Ми зібрали воєдино всі варіанти і пропонуємо їх вам.

Як дізнатися баланс Білайн?

Щоб дізнатися баланс абонента Білайн, потрібно скористатися одним з таких способів:
- Набрати * 102 # + виклик і отримати інформацію про баланс;
- Зробити безкоштовний дзвінок на номер 0697;
- Знайти в телефоні меню BeeInfo і дізнатися необхідну інформацію в ньому.

Як дізнатися баланс МТС?

Для того щоб дізнатися баланс рахунку абонента МТС, потрібно виконати одну з наступних дій:
- Набрати * 100 # або # 100 # + виклик і отримати інформацію про баланс;
- Зробити безкоштовний дзвінок на номер 0897;
- Баланс М ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 1348 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 12.11.2012 | Комментарии (0)



Кожен користувач Інтернету рано чи пізно приходить до цього ... До того, щоб скачати свій перший торрент-файл. Адже саме для торрент-сервісів практично немає нездійсненних завдань - вони готові надати будь-який необхідний вам файл, будь то аудіозапис, відео або книга. Однак перш ніж скуштувати всю красу роботи з подібними сервісами, вам неодмінно потрібно засвоїти, що таке торрент і як правильно ним користуватися.

Що таке торрент?

Торрент - спеціально створене в 2001 році програмне забезпечення для максимально простої передачі будь-яких файлів. Його особливість полягає в тому, що файли передаються не цілком, а частинами (бітам) і саме частинами передаються в межах мережі. Після того, як всі частини передані, торрент збере їх в один шуканий файл на комп'ютері.

Що таке торрент трекер?

Для розміщення файлів з музикою, фільмами, іграми, різними програмами, книгами створюються торрент-сайти - трекери. Саме тут користувачі з різних міст і країн світу здій ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 7347 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 12.11.2012 | Комментарии (3)



У виборі монітора немає нічого складного, головне розуміти, які характеристики є основними, а які другорядними. Тоді все стане на свої місця, і Ви зможете без проблем вибрати для себе ідеальну модель за цілком прийнятною ціною, і не переплатити за функції, які Вам не потрібні.




Хороший монітор збереже Ваш зір, дозволить повною мірою насолодитися його можливостями навіть через багато років використання, адже монітор - це річ, яка не зношується, а якщо і застаріває, то тільки в моральному сенсі, адже ми досі можемо зустріти в деяких офісах або державних конторах старі великі монітори з опуклим екраном, і вони працюють адже ... Але давайте перейдемо до суті, як же вибрати монітор для свого комп'ютера.

Важливі характеристики монітора при його виборі

Розмір екрану. Одним з найголовніших пунктів у виборі монітора повинен стати вибір діагоналі екрана, яка обчислюється в дюймах. Найбільш популярними, є діагоналі: 19, 20, 22 і 24. Від розміру екрана залеж ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 936 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 12.11.2012 | Комментарии (0)



Комп'ютерна мережа служить для зв'язку і передачі інформації між двома або більше комп'ютерами, а також мережевого обладнання. Зазвичай термін «комп'ютерна мережа» не вживають, використовуючи інше поняття - «локальна мережа». Це пов'язано з тим, що комп'ютерні мережі найчастіше бувають локального типу.

Типи комп'ютерних мереж

За масштабами зв'язку мережі діляться на кілька типів.

Найпростіший тип зв'язку називається PAN. AN розшифровується як "Area Network". В інших типах зв'язку абревіатура AN означає те ж саме. P означає "персональна". Цей спосіб використовується для з'єднання і передачі даних між різними пристроями, що належать одному власнику, який управляє всіма ними.

Більш поширений і найчастіше використовуваний спосіб - LAN. L - локальна. Що таке локальна мережа? Така мережа використовується для зв'язку двох або більше комп'ютерів в межах однієї кімнати, квартири, будинку, офісу. До цього ж нагоди відносяться мережі забезпечують зв'язок комп' ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 1059 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 12.11.2012 | Комментарии (0)



Багато хто з нас стикалися з подібною проблемою. Дійсно, як вибрати принтер, яка модель краще підійде для дому, а яка для офісу? У наш час полиці магазинів просто ломляться від величезного вибору друкувальних машин різних виробників, моделей, форм і розмірів. Але знайти підходяще саме Вам друковане пристрій не так вже й складно. Все що потрібно зробити, це визначиться з призначенням вашого майбутнього принтера. А ця стаття допоможе Вам визначитися із самою «машинкою». Для початку розглянемо типи принтерів і їх особливості.

Типи принтерів

Існує всього три типи принтерів: матричні, струменеві та лазерні. Кожен тип підходить для своїх цілей, тому використовувати їх варто за призначенням. Не варто очікувати від матричного апарату друку фотографій високої якості, а від струменевого принтера позамежної швидкості друку. Так само слід зазначити, що співвідношення «ціна-якість» не завжди прямо пропорційно. Все залежить від самих характеристик принтера: швидкості, місячного ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 1017 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 12.11.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 ... 12 13 »