Субота, 11.05.2024, 00:29
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Листопад » 12 » Чому не працює сайт Вконтакті?
23:11
Чому не працює сайт Вконтакті?


Періодично у користувачів Інтернету з тих чи інших причин виникають проблеми з відкриттям деяких сайтів. Одна з найбільш частих проблем - неможливість зайти на свою сторінку Вконтакте. "Чому не працює Контакт зараз?", "Чому не можу зайти в Контакт?" - Такими питаннями усипана Мережу. Постараємося відповісти на них найбільш повно.

Найпоширенішою причиною того, чому не працює сайт Вконтакте, є вразливість системного файлу HOSTS, що відповідає за перетворення імен доменів в IP-адреси. Вся справа в тому, що він постійно піддається атаці вірусів. Як результат - у файлі з'являються зайві записи, «приписані» неіснуючі адреси до доменів. Щоб змінити його, переходимо в системну папку за адресою C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc, після чого відкриваємо файл HOSTS (він без розширення, будьте уважні при збереженні даних) Блокнотом і видаляємо рядок, що містить слово vkontakte.ru.

Другою причиною того, чому не працює Вконтакте, може бути блокування сайту шкідливими програмами. Необхідно шукати файли svc.exe і vkontakte.exe і видалити їх. Але перш за все, в параметрах пошуку файлів і папок встановити галочки у всіх пунктах (шукати приховані файли, в системних папках та інше).

Ще один спосіб знайти відповідь на питання "Чому сьогодні не працює Контакт?" - Спробувати увійти на сайт за допомогою домену vk.com, у деяких випадках це допомагає.

Також протипоказано закачувати спеціалізовані програмки для Контакту, із серії перегляду закритих сторінок, особистих повідомлень та іншого. У більшості своїй вони містять віруси, які можуть привести до збою комп'ютера, і як результат - неможливість відвідати будь-які сайти.

ВАЖЛИВО! Після кожного способу вирішити проблему "Чому не працює Контакт" необхідно перезавантажувати комп'ютер!

Підсумовуючи вищесказане, можна зробити наступні висновки. Якщо ви не можете зайти на сайт ВКонтакте, то, можливо, там ведуться технічні роботи, а тому варто просто трохи почекати. Якщо ж цього не сталося, то швидше за все справа у вірусах. Необхідно оновити антівіруснік (якщо встановлена ​​стара версія), або встановити новий. Повністю просканувати комп'ютер, видалити всі шкідливі файли, а потім знову пробувати відкрити сайт. Удачі!

Категорія: Цифрова та побутова техніка | Переглядів: 1805 | Додав: DarkDaNTe | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 ClieeStemy  
0
Can you like something super new? Look at this website. Only here the choice of girls for every taste and completely free! They are responsible slaves, they will and want do anything you order !
http://gov.shortcm.li/kings1#B11

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтів - uCoz