Неділя, 12.05.2024, 11:24
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Листопад » 15

Хенрік Едберг, автор The Positivity Blog, зібрав в один список правила, які на його думку дозволяють спростити життя і зробити її дійсно повноцінною.
1. Спробуйте абсолютно протилежні речі. Наприклад, якщо ви їли багато м'яса, пора спробувати відмовитися від нього хоча б на невеликий проміжок часу. Любіть сперечатися - спробуйте промовчати. Прокидалися пізно - вставайте раніше і т.д. Зробіть ці маленькі експерименти частиною свого повсякденного життя і це буде своєрідним щепленням «виходу із зони комфорту». По-перше, це цікаво, а по-друге, в момент чергового крутого віражу у вашому житті вихід за рамки комфорту буде не так відчутний.
2. Прокидайтеся на 20 хвилин раніше. Можна зробити це в кілька підходів по 20 хвилин і тоді ви спокійно зможете прокидатися на годину раніше і встигати робити багато цікавих справ, до яких раніше руки не доходили. Зовсім недавно ми зачіпали тему ранніх підйомів, так що якщо ви ще не почали, у вас є чудова можливість включити цей пункт у своє ... Читати далі »
Категория: Інші секрети | Просмотров: 1583 | Добавил: bigboy | Дата: 15.11.2012 | Комментарии (0)