Неділя, 28.04.2024, 01:55
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів


У вас велика сім'я і ви хочете зберегти ті найяскравіші моменти, які швидкоплинно пролітають? Для цього найкраще підійде цифрова відеокамера. Адже завдяки камері ви зможете сфотографувати ваш річний сімейний відпочинок, усі свята, дні народження, а особливо те, як ростуть ваші діти. Тому сьогодні ми постараємося розповісти вам про те, як правильно вибрати відеокамеру для сімейних потреб, а так само розповімо про вибір камери для відеоспостереження.


Вибирати цифрову відеокамеру для сімейних потреб слід в такій послідовності.

1. Тип цифрової відеокамери
Тип цифрової камери залежить від типу носія, на який буде записуватися відзнятий матеріал. Розглянемо самі відповідні типи відеокамер для сім'ї:
DVD. Характерною особливістю камер даного типу є те, що запис даних здійснюється на DVD, точніше міні DVD диск. Відеозапис відбувається у форматі MPEG2 з роздільною здатністю 720х576. Завдяки такому типу носія ви можете відразу переглянути зняте відео на DVD-програ ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 1754 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 12.11.2012 | Комментарии (0)



Раніше, що б слухати музику в дорозі, потрібно було брати з собою величезний магнітофон. Зараз же достатньо взяти маленьку коробочку, яка з легкістю вміщається в кишеню і зветься МР3-плеєр. На перший погляд його вибір не повинен скласти проблем. Хіба складно вибрати пристрій, який буде виробляти музику? Але прийшовши в магазин, можна зіткнутися з величезним вибором, від якого розбігаються очі. В одних пам'яті більше, в інших менше, хтось грає 2:00, а хтось годину і так далі. Але з усім по порядку.

Почнемо з того, що мр3-плеєри буваю трьох видів. І поділяють їх за способом зберігання інформації.
CD-плеєри - можуть відтворювати музику з CD-дисків. Тобто, своєї пам'яті у них немає. Вони не дуже, то й компактні, так як в діаметрі становлять приблизно 12 сантиметрів. А менше розміру диска їх не як не вдасться зробити. Більшість виробників давно зняли цей тип з виробництва.
Flash-плеєри - в цьому типі, носієм виступає вбудована або змінна flash-пам'ять. Її обсяг може вар ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 996 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 12.11.2012 | Комментарии (0)



У наш час комп'ютер вже не розкіш, а засіб взаємодії з навколишнім світом. Комп'ютер - величезний стрибок у розвитку цивілізації. З його появою почали активно розвиватися різні галузі індустрії, пов'язані з цифровими та інформаційними технологіями. Зараз комп'ютер використовується практично у всіх сферах діяльності людини: робить за нас нудну роботу, пов'язує людей, які живуть на різних континентах і просто допомагає розслабитися і розважитися.

У зв'язку з цим, до вибору комп'ютера варто віднестися уважно, адже мало кому сподобається, коли «машинка» раптом вимкнеться, не зберігши ваш річний звіт. Прийшовши в будь-який магазин побутової техніки, відразу в очі кидаються довгі стелажі, заставлені комп'ютерами всіх кольорів, розмірів і комплектацій. А подивившись на таблички, на яких написані технічні характеристики комп'ютера, відразу хочеться кликати консультанта, який в першу чергу захоче продати комп'ютер «крутіші і подорожче». Але не все так страшно, як здається! Далі м ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 801 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 12.11.2012 | Комментарии (0)



Мабуть, не знайдеться такої людини, перед яким хоча б раз у житті не стояло питання, як почати нове життя?. Почати все з чистого аркуша - так поетично називають цей непростий крок у житті. Комусь вдається зробити його, комусь - ні. Якщо бажання почати нове життя виникло, не варто ігнорувати його - адже це означає, що в даний момент вас щось не влаштовує у вашому житті. Чи варто змінити це «щось» або продовжувати жити «по накатаній»? Однозначно, варто! І якщо ви вирішили почати нове життя, ми спробуємо відкрити вам ті секрети, які допоможуть здійснити це якомога швидше і безболісно. Отже, запам'ятайте такі правила того, як почати нове життя:

Не бійтеся розлучитися з минулим! Для багатьох це головна проблема - уявити, що завтрашній день доведеться почати зовсім по-іншому, може далеко не кожен. А раптом «там» буде ще гірше? Залиште ці сумніви і повірте - не буде! Якщо ви з оптимізмом і вірою в майбутнє підійдете до вирішення питання про те, як почати нове життя, це принесе ... Читати далі »
Категория: Інші секрети | Просмотров: 791 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.11.2012 | Комментарии (0)



Довгоочікуване, хвилююче, непередбачуване, що змушує серце битися швидше - саме таке воно, перше побачення. До нього готуєшся задовго до призначеного дня, перебираєш у голові можливі варіанти його проведення. Найцікавіше, що передбачити хід побачення практично неможливо, а діяти «по папірцю» не виходить в більшості випадків. Однак ознайомитися з деякими рекомендаціями щодо проведення першого побачення не завадить - раптом щось та згодиться?

Вибираємо місце і час для побачення

Для першого побачення краще вибрати стандартні варіанти: вечеря в кафе, прогулянка парком, похід у кінотеатр, пікнік на природі. Все-таки ви ще не настільки добре знайомі, щоб влаштовувати якесь екстремальне побачення або вечерю вдома. Час для першого побачення - не обов'язково вечірнє, хоча це класичний варіант, адже вечір більше спонукає до романтики, інтиму.

Поради для неї

Зазвичай місце для проведення побачення пропонує хлопець. Дівчині варто врахувати лише кілька моментів. ... Читати далі »
Категория: Секрети взаємовідносин | Просмотров: 2057 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.11.2012 | Комментарии (0)



Випробувати почуття самотності не побажаєш навіть самому злому ворогу, так як коли ти в цьому світі опиняєшся зовсім один, без підтримки, нікому не потрібний і не цікавий - починаєш відчувати дикий страх, який з'їдає тебе всього зсередини. Звичайно, якщо Вам 7 років то турбуватися особливо не навіщо, все ще попереду, однак якщо Ваш вік уже перевалив за позначку 16, то тут дійсно пора почати бити тривогу. Адже Ви хочете, щоб Ваше майбутнє було щасливим?!

Сьогодні ми Вам постараємося дати Вам найбільш ефективні поради про те, де шукати друзів і як їх, потім не втратити.





Де і як знайти друзів

Перед тим як шукати друга, Ви повинні полюбити себе. Причому полюбити потрібно, незважаючи на всі недоліки, які Ви в собі ненавидите (меркантильність, зарозумілість, скнарість, великий живіт, короткі ноги, ламкі волосся і т.п.). Поки Ви не зробите цього, Ви ніколи не зможете знайти собі хорошого і вірного друга. Адже всі оточуючі нас люди бачать лише тієї ... Читати далі »
Категория: Секрети взаємовідносин | Просмотров: 3639 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.11.2012 | Комментарии (0)



Ви, напевно, теж помічали, що люди в основній своїй масі діляться на дві групи: на тих, хто вірить в себе і свої сили, і на тих, у кого ця віра просто-напросто відсутній. Одні добиваються успіху в житті, а інші, склавши лапки, пливуть за течією в надії, що доля сама виведе їх на правильний шлях. Якщо Ви не хочете все життя провести «забитим у кут» людиною, а хочете робити серйозні вчинки, вирішувати важливі завдання і вміти домагатися чималих висот у житті, то ми Вам рекомендуємо, перш за все, навчитися вірити в себе. А про те, як це зробити ми розповімо Вам у сьогоднішній нашій статті.




Повір у себе! Поради про те, як повірити у свої сили

Думайте про життя простіше. Навіть не вдаючись у психологічні нюанси можна чисто логічним мисленням прийти до того, що віра в себе прямо пропорційно впливає на наш вибір і наші висновки щодо тієї чи іншої задачі або проблеми.

Існує дуже яскравий тому приклад, званий «Шкільна завдання». Цей експеримент провів ві ... Читати далі »
Категория: Інші секрети | Просмотров: 1600 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.11.2012 | Комментарии (0)



Всі знають про те, що вчитися не так то й просто, як може здатися на перший погляд. Кожен день учневі доводиться збиратися в школу, сидіти на заняттях, запам'ятовувати масу нової інформації, записувати її, відповідати перед усім класом і писати контрольні. Але це ще не саме складне, тому що крім цього їм доводиться повертатися додому, де знову продовжувати своє навчання - читати параграфи, виконувати вправи, отримані на будинок, вчити вірші і вирішувати складні завдання. Тому, що не кажи, а навчання - це титанічна праця, особливо для дитини. Немає нічого дивного в тому, що при такому жорсткому режимі не всі діти витримують, деякі з них починають прогулювати уроки, не виконувати домашні завдання і т.п. Однак примушувати дитину вчитися - це не самий вірний вихід із ситуації. Підходити до навчального процесу потрібно акуратно, а головне правильне - правильно!

Взагалі, питання «Як змусити себе вчитися», частіше задають саме студенти, так як за шкільною партою контролю більше ... Читати далі »
Категория: Інші секрети | Просмотров: 1622 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.11.2012 | Комментарии (0)

Погодьтеся, що вихідного дня ми чекаємо дуже довго і дуже сильно, проте коли він приходить, ми іноді запитуємо себе простим питанням: «А чим зайнятися у вільний час?!». І дійсно таке трапляється, коли з приходом вихідного ми губимося в здогадах, чим себе зайняти. Виходу з цієї ситуації два, або записувати в блокнот впродовж всього тижня, ніж хотіли б зайнятися на вихідному дні, або прочитати нашу сьогоднішню статтю, в якій ми поділимося своїми міркуваннями про те, чим можна зайнятися у вихідний день.

Варіантів вийшло дуже багато (близько 37 штук), тому для зручності ми їх розділив на групи в залежності від ситуації. Отже, давайте почнемо.

Чим зайнятися у вільний час вдома

Виконати зарядку. Якщо Ви хочете зайнятися вдома чимось не тільки цікавим, але і корисним, то можете почати з фізичних вправ, вони можуть відмінним чином позбавити Вас від стресів, підняти настрій, а також самооцінку. Ви самі себе поважати, за те, що у вільний від роботи (або навчання) час займаєт ... Читати далі »
Категория: Інші секрети | Просмотров: 5182 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.11.2012 | Комментарии (0)

Густе і блискуче волосся завжди вважалися еталоном краси і здоров'я. Правильно доглядаючи за своїми локонами і використовуючи косметику, яка підходить саме вашому типу волосся, можна досягти цього ідеалу.

Правильний догляд за волоссям в домашніх умовах зводитися до трьом правилам. Перше правило - правильне миття волосся. Перед миттям волосся їх необхідно добре розчесати масажною гребінцем або гребінцем. Таким чином не тільки поліпшується кровообіг шкіри голови, але і спрощується вимивання відмерлих клітин шкіри. Далі повністю намочіть волосся водою, температура якої бажано повинна бути не вище 35 градусів Цельсія. Нанесіть на долоню необхідну кількість шампуні, змішавши його з невеликою кількістю води, і розподіліть його вздовж волосся. Легкими масажними рухами втирайте шампунь в шкіру голови. Змийте мильну піну рясною кількістю води. Повторіть процедуру нанесення і змивання шампуні, щоб повністю змити з волосся забруднення. Згідно інструкції використовуйте бальзам для додання в ... Читати далі »
Категория: Секрети здоров'я | Просмотров: 4632 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.11.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 ... 12 13 »