П`ятниця, 10.05.2024, 07:39
Вітаю Вас, Гість
Головна » Секрети здоров'я
Густе і блискуче волосся завжди вважалися еталоном краси і здоров'я. Правильно доглядаючи за своїми локонами і використовуючи косметику, яка підходить саме вашому типу волосся, можна досягти цього ідеалу.

Правильний догляд за волоссям в домашніх умовах зводитися до трьом правилам. Перше правило - правильне миття волосся. Перед миттям волосся їх необхідно добре розчесати масажною гребінцем або гребінцем. Таким чином не тільки поліпшується кровообіг шкіри голови, але і спрощується вимивання відмерлих клітин шкіри. Далі повністю намочіть волосся водою, температура якої бажано повинна бути не вище 35 градусів Цельсія. Нанесіть на долоню необхідну кількість шампуні, змішавши його з невеликою кількістю води, і розподіліть його вздовж волосся. Легкими масажними рухами втирайте шампунь в шкіру голови. Змийте мильну піну рясною кількістю води. Повторіть процедуру нанесення і змивання шампуні, щоб повністю змити з волосся забруднення. Згідно інструкції використовуйте бальзам для додання в ... Читати далі »
Категория: Секрети здоров'я | Просмотров: 4632 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 07.11.2012 | Комментарии (0)

Часто здається, що бути розумним людина - це талант, даний природою. Мовляв, якщо з народження ти дурний - нічого не поробиш. Насправді, це велика помилка, адже наш мозок протягом усього життя потребує вдосконалення і постійних тренуваннях. А тому стати розумною людиною при бажанні може кожен з нас.

Як стати розумніше? ТОП-7 рекомендацій

1. Тренуйте мізки! Навіть найрозумніша людина, який закинув регулярні тренування сірої речовини, з часом втратить свої здібності. Мозок потребує постійної активізації різних розумових процесів так само, як комп'ютерні програми потребують свіжих оновлень.

Що значить тренувати мізки? Існують як відомі всім і зарекомендували себе часом способи (читання книг, рішення задач різної складності і спрямованості), так і відносно нові методики вдосконалення пам'яті, уваги та інших розумових процесів.

Складіть план, по якому ви повинні будете за певний проміжок часу прочитати певну кількість книжок, вирішити певну кількість математичних ... Читати далі »
Категория: Секрети здоров'я | Просмотров: 2358 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 26.01.2012 | Комментарии (1)

Знайомлячись з людиною, спілкуючись з ним, ми звертаємо увагу насамперед на очі. Вони - відображення нашого внутрішнього стану, настрою, життєвої енергії та загального самопочуття. Тому «дзеркало душі», як часто поетично називають очі, вимагає певної уваги з нашого боку. Як правильно доглядати за очима, щоб вони завжди залишалися красивими і привабливими, з завзятою іскоркою і без тіні втоми?

Догляд за очима вимагає комплексного підходу, і одним макіяжем тут не обійтися. Розглянемо детальніше його основні правила.

Достатня тривалість нічного сну - запорука того, що з ранку очі виглядатимуть відпочили. Щоденний 8-годинний сон перешкоджає виникненню почервоніння очей, їх набряклості, утворенню темних кіл на століттях. Якщо вас турбує те, як правильно доглядати за очима, лягайте спати не пізніше півночі.

Прокинувшись, зробіть гімнастику для очей. Кругові рухи очей, рухи вверх-вниз, вправо-вліво, заплющування очей на 5 секунд - ось ті нехитрі вправи, які підготую ... Читати далі »
Категория: Секрети здоров'я | Просмотров: 1246 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 12.08.2011 | Комментарии (0)

Здавна людство шукало способи продовження життя. Що тільки не робили люди, прагнучи знайти вічне життя. Варто визнати, їм вдалося досягти в цьому питанні певних успіхів - сучасні довгожителі не перестають дивувати нас своїми досягненнями. Найцікавіше те, що секрети довголіття насправді не так вже й загадкові і лежать, що називається, на поверхні. Правда, в суєті життя ми часто забуваємо слідувати елементарним правилам, завдяки яким можна хай і не прожити до ста років, але хоча б п'ять-десять рочків до свого життя додати. Хочете, нагадаємо вам про секрети довголіття?

Заняття спортом

Якщо більш широко дивитися на питання, то маються на увазі фізичні навантаження, рух в цілому. Можете не робити щодня ранкову гімнастику і не бігати підтюпцем. Досить просто активно попрацювати: городом, приміром, зайнятися, або прибирання в будинку зробити, або пішки сходити за продуктами в супермаркет, що знаходиться в пару кілометрів від дому.

До корисних видів активної діяльнос ... Читати далі »
Категория: Секрети здоров'я | Просмотров: 1255 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 12.08.2011 | Комментарии (0)

Кожен з нас знає про негативний вплив куріння на людський організм. Проблеми з серцево-судинної, дихальної, травної, статевої системами, порушення психіки - це далеко не повний список тих «радостей», які ми отримуємо в результаті цієї шкідливої ​​звички.

Змусити людину кинути курити неможливо ніякими проханнями, переконаннями, заборонами - лише він сам повинен захотіти цього. На щастя, останнім часом кількість людей, що замислюються про своє здоров'я і вирішили кинути палити, зростає. Ця стаття - для них.

Так чи просто кинути курити?

Більшість курців не визнають власної залежності від сигарети і гордо заявляють: «У мене є сила волі - якщо захочу, кину палити вмить!» Але йдуть місяці, роки, а курець все не розлучається з цією звичкою. У чому причина?

По-перше, в залежності організму від куріння, яка з'являється з найпершої викуреної сигарети і збільшується з кожною новою дозою нікотину. Організму без нікотину погано, він вимагає його ще і ще. Нікотино ... Читати далі »
Категория: Секрети здоров'я | Просмотров: 1144 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 05.08.2011 | Комментарии (0)

Безсоння - проблема, мучаться багатьох людей. Кожен з нас хоча б раз у житті стикався з цим явищем, будь то поодинокі випадки порушення сну або хронічні форми цього захворювання. Для безсоння характерними є проблеми з засипанням, часті пробудження вночі, тривожний сон, який не відновлює сили. Як налагодити сон і забезпечити повноцінний відпочинок вночі - про це наша стаття.

Лікування безсоння краще почати з допомогою консервативних заходів, наприклад, дотримання елементарного режиму. Дотримуючись цих нескладних правил, можна назавжди забути про те, що питання, як позбавитися від безсоння, колись хвилювало вас.

1. Відмовтеся від шкідливих звичок: надмірне споживання спиртного і нікотину може привести до порушень сну. Також обмежте споживання кави, міцного чорного чаю в другій половині дня. А ось чашка молока з медом перед сном не завадить!
2. Намагайтеся проводити достатньо часу на свіжому повітрі, особливо корисні такі прогулянки перед сном.
3. Вставайте і л ... Читати далі »
Категория: Секрети здоров'я | Просмотров: 1155 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 04.08.2011 | Комментарии (0)

Комплекси ... Вони з'являються невідомо звідки і псують життя своєму власникові. Вони пригнічують, стають причиною депресій, змушують людину спотворено сприймати самого себе і вважати, що так само його сприймають і оточуючі. Як позбутися комплексів, назавжди викресливши їх зі свого життя? Секрети успіху в боротьбі з цими ворогами людської психіки - в нашій статті.

Для того щоб позбутися від комплексів, потрібно зробити наступні кроки:

1. З'ясувати причину виникнення комплексу. Ви знаєте, звідки ростуть ноги наших комплексів? Нам часто здається, що ми в чомусь не подобаємося оточуючим. Здається, що начальника не влаштовує якість нашої роботи. Здається, що протилежну стать не відчуває симпатії через те, що ви некрасиві. Здається, що друзі про щось шепочуться за спиною. Помітили, яке тут слово ключове? Правильно - нам ЗДАЄТЬСЯ. Тому непрямих причин може бути велика кількість, але справжня причина одна-єдина - у виникненні комплексів винні ми самі. Низька самооцінка, підо ... Читати далі »
Категория: Секрети здоров'я | Просмотров: 2423 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 03.08.2011 | Комментарии (0)

« 1 2