Неділя, 12.05.2024, 18:59
Вітаю Вас, Гість
Головна » Цифрова та побутова техніка


Раніше, що б слухати музику в дорозі, потрібно було брати з собою величезний магнітофон. Зараз же достатньо взяти маленьку коробочку, яка з легкістю вміщається в кишеню і зветься МР3-плеєр. На перший погляд його вибір не повинен скласти проблем. Хіба складно вибрати пристрій, який буде виробляти музику? Але прийшовши в магазин, можна зіткнутися з величезним вибором, від якого розбігаються очі. В одних пам'яті більше, в інших менше, хтось грає 2:00, а хтось годину і так далі. Але з усім по порядку.

Почнемо з того, що мр3-плеєри буваю трьох видів. І поділяють їх за способом зберігання інформації.
CD-плеєри - можуть відтворювати музику з CD-дисків. Тобто, своєї пам'яті у них немає. Вони не дуже, то й компактні, так як в діаметрі становлять приблизно 12 сантиметрів. А менше розміру диска їх не як не вдасться зробити. Більшість виробників давно зняли цей тип з виробництва.
Flash-плеєри - в цьому типі, носієм виступає вбудована або змінна flash-пам'ять. Її обсяг може вар ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 998 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 12.11.2012 | Комментарии (0)



У наш час комп'ютер вже не розкіш, а засіб взаємодії з навколишнім світом. Комп'ютер - величезний стрибок у розвитку цивілізації. З його появою почали активно розвиватися різні галузі індустрії, пов'язані з цифровими та інформаційними технологіями. Зараз комп'ютер використовується практично у всіх сферах діяльності людини: робить за нас нудну роботу, пов'язує людей, які живуть на різних континентах і просто допомагає розслабитися і розважитися.

У зв'язку з цим, до вибору комп'ютера варто віднестися уважно, адже мало кому сподобається, коли «машинка» раптом вимкнеться, не зберігши ваш річний звіт. Прийшовши в будь-який магазин побутової техніки, відразу в очі кидаються довгі стелажі, заставлені комп'ютерами всіх кольорів, розмірів і комплектацій. А подивившись на таблички, на яких написані технічні характеристики комп'ютера, відразу хочеться кликати консультанта, який в першу чергу захоче продати комп'ютер «крутіші і подорожче». Але не все так страшно, як здається! Далі м ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 804 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 12.11.2012 | Комментарии (0)

Побутова техніка - задоволення, незамінне в домашньому господарстві і варте чималих грошей. Не дивно, що більшість господинь зацікавлені в тому, щоб побутова техніка служила їм якомога довше. Секрети догляду за нею можна дізнатися з керівництва по експлуатації - але в більшості випадків до нього звертаються тільки у разі поломки. Тому ми вирішили нагадати кілька нехитрих правил догляду за побутовою технікою, які допоможуть продовжити термін її існування в будинку. Для огляду ми вибрали п'ять найбільш необхідних в будь-якому господарстві представників побутової техніки.

Пральна машина

Пральна машина проживе довше, якщо дотримуватися таких правил:

1. Використовуючи рівень, виставити пральну машину перед першим включенням. Пол, на якому стоїть машина, повинен бути рівним і твердим. Це запобіжить підвищену вібрацію, відповідно - запобіжить причини багатьох поломок, зношування її деталей. У цих же цілях не рекомендують перевантажувати пральну машину білизною - йог ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 1117 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 05.08.2011 | Комментарии (0)

Багато хто з нас любить міцний еспрессо або капучино ароматний. Багато хто употреблінет ці напої кілька разів на день. Але не всі знають, що для правильного приготування цих рідин потрібна правильна кавоварка. Сьогодні ми поговоримо про те, як правильно вибрати кавоварку.

Насправді ринок кавоварок настільки великий, що заблукає дуже просто. Я стану вашим гідом і спробую підказати, як не потрапити в халепу при виборі кавоварки. У першу чергу, Вам потрібно визначитися яку каву ви хочете заварювати, і в якій кількості.

Любіть еспрессо - тоді вибирайте серед кавоварок типу Pump-Espresso або на крайній випадок Steam-Espresso. Хочете буденного кофейку, вибирайте серед крапельних кавоварок. Якщо хочете заощадити купите френч-прес або турку (джезву).

Тепер детальніше:

Крапельні кавоварки найпоширеніші у світі та заслужили свою популярність легкістю приготування кави, його кількості і дешевизною. Вода проходить через спеціальний контур, нагріваючись до темпер ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 1336 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 05.08.2011 | Комментарии (0)

Постійний нежить або сухість у носі, респіраторні захворювання, сльозяться очі, дратівливість і втому - все це симптоми, характерні для людини в осінньо-зимовий період. Причина їх одна - організму елементарно не вистачає чистого повітря необхідної вологості. Батареї в прохолодну пору року «смажать» на повну котушку, висушуючи повітря, роблячи його пильним і абсолютно непридатним, особливо для маленьких дітей і людей, що страждають на алергічні розладами слизових оболонок.

Рятувальником номер один у цій ситуації є зволожувач повітря, здатний створити в кімнаті оптимальну вологість, допомогти в боротьбі з постійно накопичується пилом. Ці практично безшумні домашні помічники вимагають мінімум догляду і можуть працювати цілодобово. Вибір зволожувачів повітря настільки великий, що голова просто голова йде: Як вибрати зволожувач повітря, щоб він максимально задовольнив потреби тієї чи іншої сім'ї?

Існує чотири типи зволожувачів повітря і, щоб правильно вибрати потрібний сам ... Читати далі »
Категория: Цифрова та побутова техніка | Просмотров: 1150 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 04.08.2011 | Комментарии (0)

« 1 2