Неділя, 12.05.2024, 18:34
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Січень » 26
Виявляється, мистецтву нанесення макіяжу теж треба вчитися. Адже макіяж - це не тільки і не стільки спосіб зробити вашу зовнішність більш яскравою. Це прекрасний спосіб зробити акцент на перевагах і приховати недоліки. Однак, щоб досягти цього, потрібно знати декілька непорушних правил і важливих секретів. Погоріла про те, як правильно наносити макіяж.

Підбираємо колірну гамму

Перш за все, варто визначитися з «призначенням» макіяжу. Чи буде це макіяж для робочого дня, вечірній макіяж, макіяж для романтичного вечора або денної прогулянки по парку. Безумовно, денний макіяж має бути більш стриманим, вечірній передбачає яскравість і оригінальність, святковий - ще й певну тематичність. Влітку варто обмежити вживання декоративної косметики до мінімуму, в прохолодні дні повернутися до традиційної схеми нанесення макіяжу.

Головне правило того, як правильно нанести макіяж, говорить: акцент потрібно робити тільки на одній ділянці обличчя. Як правило, це губи або очі. Якщо в ... Читати далі »
Категория: Секрети краси | Просмотров: 1793 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 26.01.2012 | Комментарии (1)

Часто здається, що бути розумним людина - це талант, даний природою. Мовляв, якщо з народження ти дурний - нічого не поробиш. Насправді, це велика помилка, адже наш мозок протягом усього життя потребує вдосконалення і постійних тренуваннях. А тому стати розумною людиною при бажанні може кожен з нас.

Як стати розумніше? ТОП-7 рекомендацій

1. Тренуйте мізки! Навіть найрозумніша людина, який закинув регулярні тренування сірої речовини, з часом втратить свої здібності. Мозок потребує постійної активізації різних розумових процесів так само, як комп'ютерні програми потребують свіжих оновлень.

Що значить тренувати мізки? Існують як відомі всім і зарекомендували себе часом способи (читання книг, рішення задач різної складності і спрямованості), так і відносно нові методики вдосконалення пам'яті, уваги та інших розумових процесів.

Складіть план, по якому ви повинні будете за певний проміжок часу прочитати певну кількість книжок, вирішити певну кількість математичних ... Читати далі »
Категория: Секрети здоров'я | Просмотров: 2358 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 26.01.2012 | Комментарии (1)

Хто з нас ні хоче скинути зайву вагу як можна швидше? Всі, хто став замислюватися всерйоз про свою фігуру, хочуть отримати хороший результат в найкоротші терміни. І дійсно, в даний час в ЗМІ пропонується велика кількість способів швидко схуднути за тиждень. Секрет ефективності криється в низькокалорійністю цих дієт. Дотримуючись їх, за сім днів можна схуднути від 5-ти до 10-ти кг.

Шкода швидких дієт і причини для їх використання

Необхідно пам'ятати про те, що різке схуднення є стресом для організму. Часто вдаючись до агресивних дієт можна завдати непоправної шкоди здоров'ю. Тому використовувати швидку дієту потрібно тільки при крайній необхідності, коли терміново треба привести себе в порядок.

І все-таки ж є обставини, які змушують сісти на шкідливу дієту, щоб схуднути за тиждень. Наприклад, якщо ви через тиждень вирушаєте у відпустку на узбережжі моря, то вам необхідно прибрати зайві кілограми. Або якщо ви готуєтеся до серйозного події, але не мо ... Читати далі »
Категория: Секрети краси | Просмотров: 2988 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 26.01.2012 | Комментарии (0)

Багато хто з нас хочуть мати підтягнуті, рельєфні і красиві м'язи грудей. Але як досягти таких результатів, не відвідуючи спортзал? Чи можливо накачати грудні м'язи будинку? Звичайно!

Відзначимо, що в домашніх умовах не достатньо просто робити вправи, які сприяють нарощуванню грудних м'язів. Тут особливу увагу потрібно приділити саме якості виконання, хоча і кількість таких вправ теж важливо.

Віджимання від підлоги

Швидко накачати грудні м'язи можна за допомогою віджимань. Це одне з найбільш доступних і відмінних комплексних вправ, тому що в ньому відразу задіяно декілька груп м'язів. Крім грудей також активно працюють м'язи преса, рук і спини.

Не варто недооцінювати віджимання від підлоги. Класичним варіантом віджимань вважається така позиція: тіло випрямлено, ноги на підлозі, а руки на ширині плечей. Якщо ви ще ширше поставите руки в такому вправі, то вплив на грудні м'язи буде сильніше. У свою чергу, вузьке розташування долонь при викона ... Читати далі »
Категория: Спорт | Просмотров: 10413 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 26.01.2012 | Комментарии (0)