Понеділок, 20.05.2024, 20:12
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Серпень » 03
Комплекси ... Вони з'являються невідомо звідки і псують життя своєму власникові. Вони пригнічують, стають причиною депресій, змушують людину спотворено сприймати самого себе і вважати, що так само його сприймають і оточуючі. Як позбутися комплексів, назавжди викресливши їх зі свого життя? Секрети успіху в боротьбі з цими ворогами людської психіки - в нашій статті.

Для того щоб позбутися від комплексів, потрібно зробити наступні кроки:

1. З'ясувати причину виникнення комплексу. Ви знаєте, звідки ростуть ноги наших комплексів? Нам часто здається, що ми в чомусь не подобаємося оточуючим. Здається, що начальника не влаштовує якість нашої роботи. Здається, що протилежну стать не відчуває симпатії через те, що ви некрасиві. Здається, що друзі про щось шепочуться за спиною. Помітили, яке тут слово ключове? Правильно - нам ЗДАЄТЬСЯ. Тому непрямих причин може бути велика кількість, але справжня причина одна-єдина - у виникненні комплексів винні ми самі. Низька самооцінка, підо ... Читати далі »
Категория: Секрети здоров'я | Просмотров: 2425 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 03.08.2011 | Комментарии (0)

Мабуть, не існує жодної представниці слабкої статі, яка хоча б раз в житті не замислювалася б про те, як стати красивою. З іншого боку, поняття краси відносно, і абсолютного ідеалу в цьому питанні бути просто не може. І все ж існують універсальні секрети, що дозволяють кожній жінці відчути себе красивою і привабливою, відчути на собі захоплені погляди оточуючих. Ці секрети гранично прості:

Повноцінний сон. Тривалість нічного сну повинна складати не менше 8 годин. Недосипання загрожує погіршенням стану шкіри обличчя, виникненням мішків під очима і небажаних зморшок, загальним нездоровим виглядом і поганим самопочуттям. Безсумнівно, в такому стані виглядати красивою не вдасться навіть за допомогою дорогої косметики.

Жінкам, задаються питанням «Як стати красивою?», Слід дотримуватися елементарних правил здорового сну:
- Лягати спати до півночі;
- Спати в добре провітреній кімнаті;
- Перед сном не їсти і не употреблінть багато рідини;
- Використовувати ... Читати далі »
Категория: Секрети краси | Просмотров: 2073 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 03.08.2011 | Комментарии (4)

Можливості Інтернету розширюються з кожним роком. Сьогодні нікого не здивувати тим, що спілкуватися в Мережі можна, бачачи свого співрозмовника в онлайн-режимі. Це особливо актуально, коли мова йде про спілкування з родичами і друзями, що живуть в інших містах та країнах. Як хочеться не тільки отримати звісточку від близької людини, але й побачити його, особливо якщо з минулої зустрічі пройшли роки і навіть десятиліття. Крім того, поява веб-камер, за допомогою яких здійснюється відео-спілкування онлайн, дало можливість проводити ділові переговори (відеоконференції) в Інтернеті. Тому покупка веб-камери стає одним з нагальних питань кожного користувача всесвітньої Павутини. Як правильно вибрати веб-камеру для повноцінного спілкування в Інтернеті?

Матриця веб-камери. Якщо ви хочете знати, як вибрати хорошу веб-камеру, то вам варто звернути увагу на її матрицю. Це може бути CMOS або CCD матриця. Другий вид видає зображення більш високої якості, створюють менше перешкод. І звичайно, ... Читати далі »
Категория: Hi-tech | Просмотров: 1477 | Добавил: DarkDaNTe | Дата: 03.08.2011 | Комментарии (1)