Понеділок, 20.05.2024, 16:19
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Серпень » 16
Криза змусила багатьох людей серйозно задуматися про перегляд сімейного бюджету. Довелося «затягнути паски», в чомусь відмовляючи собі, відкласти заплановані покупки на невизначений час, шукати додаткові способи економії грошей. На жаль, далеко не кожна людина здатна розумно ставитися до грошей, витрачаючи їх тільки на найнеобхідніші речі. Як навчитися економити гроші?

Спосіб 1. Записуйте всі покупки. Починаючи з самих дрібних і закінчуючи великими придбаннями. Багато хто, розтративши за три дні місячну зарплату, розводять руками: куди ж поділися всі гроші? Щоб не задаватися таким питанням і знайти додатковий спосіб грошової економії, і варто завести звичку в кінці кожного дня скрупульозно записувати, на що були витрачені гроші. З отриманого списку потрібно викреслити непотрібні покупки або ті покупки, без яких можна було б обійтися (тобто не першої необхідності). Бажано вести подібні записи місяць-два - а потім підрахувати, скільки грошей витрачається на непотрібні речі, і в ... Читати далі »
Категория: Бізнес та фінанси | Просмотров: 2402 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 16.08.2011 | Комментарии (0)

Домашній пил - бич сучасних домогосподарок. Тільки-тільки закінчиш робити прибирання, глядь - а ненависна пил вже знову зачаїлася в кутку кімнати. Справа в тому, що позбутися її повністю неможливо - адже основним джерелом пилу є сама людина (ороговілі частинки шкіри, волосся), домашні тварини (шерсть), кімнатні рослини (пилок) і домашній інвентар (подушки, ковдри, м'які меблі, книги і т.д.). Однак боротися з пилом, зводячи її кількість до мінімуму, можна і потрібно. Адже пил не тільки непривабливо виглядає, але і шкодить здоров'ю, будучи одним з найсильніших алергенів, причиною виникнення проблем з органами дихання. Як боротися з пилом?

Одним з головних засобів у боротьбі з різними видами пилу є вологе прибирання. Проводити її потрібно якомога частіше: є можливість мити підлогу щодня - мийте їх кожен день! Не забувайте приділяти при цьому особливу увагу прихованим від людського ока місцях - полам під шафами, диваном, ліжком і іншими меблями. Пройдіться ганчіркою (вологою або с ... Читати далі »
Категория: Дім та квартира | Просмотров: 973 | Добавил: DeFeNDeR_01 | Дата: 16.08.2011 | Комментарии (0)