Неділя, 28.04.2024, 00:08
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 8 » Що робити якщо не росте борода
23:58
Що робити якщо не росте борода

Переконайтеся, що у вас немає фізіологічної схильності до часткового або повного відсутності рослинності на обличчі. Для цього подивіться на своїх найближчих родичів: тата, дідуся, дядька. Якщо у них щетина досить густа, значить ваша проблема не в цьому. 

Зверніть увагу на те, що нормальні терміни початку росту бороди коливаються від 16-35 років. Якщо ви не переступили верхній поріг, то знову ж зверніться до родичів. Уточніть, в якому віці у них відбулося зростання волосся на обличчі. Можливо, хвилюватися зарано. 

Відвідайте ендокринолога. Цілком імовірно, що у вас виявиться нестача тестостерону або інші гормональні відхилення. Лікар призначить лікування, здатне впоратися з вашою проблемою. 

Організуйте свій режим харчування таким чином, щоб організм насичувався усіма необхідними вітамінами і 
поживними речовинами. Зверніть увагу на такі незамінні речовини, як Омега-3 і Омега-6. Вони обов'язково повинні бути присутніми в раціоні. Також обов'язково вживайте в їжу нежирне м'ясо, яйця, овочі, фрукти, морепродукти, горіхи. 

Постарайтеся відмовитися від куріння і вживання міцних спиртних напоїв. Міцний чай або каву теж слід виключити зі свого раціону. А ось заняття спортом, навпаки, принесуть користь. 

Скористайтеся народними засобами. Через день змащуйте місця, де за визначенням у чоловіка повинна бути рослинність, оливковою або касторовою олією. Потримайте 30 хвилин і змийте теплою водою. Уже через кілька процедур ви побачите результат. 

Спробуйте вирішити проблему стимулюванням кровообігу на обличчі. Для цього скористайтеся скрабом для обличчя. Наносите його один раз в тиждень спокійними круговими рухами. Вмийтеся теплою водою і намажте обличчя жирним кремом. 

Не зациклюйтеся на свою проблему. Якщо зі здоров'ям все гаразд, вона вирішиться сама собою, а своїми додатковими, стимулюючими діями, описаними вище, ви прискорите процес. 

І ще. Іноді відсутність бороди - це не проблема, а подарунок долі. Адже це позбавляє від щоденного ранкового гоління - процедури, від якої так втомлюються деколи чоловіки. 


Категорія: Секрети здоров'я | Переглядів: 813 | Додав: DarkDaNTe | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтів - uCoz