Неділя, 28.04.2024, 10:20
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 8 » Як використовувати ефірна олія імбиру
23:58
Як використовувати ефірна олія імбиру

 

Корінь імбиру - незамінний засіб не тільки як приправа до роллам і суші. Ефірне масло імбиру, одержуване з кореня цієї рослини, має терпко-гіркуватий аромат. Афродизіак і помічник травленню, ефір імбиру придасться вагітним, стимулює імунітет, допоможе при обмороженнях і ревматизмі. На цьому його властивості не закінчуються. 
Як використовувати ефірна олія імбиру 

 
Ефірне масло імбиру можна додавати в маски і креми власного виробництва для жирної шкіри, схильної до запалень, тому що імбир має протизапальну і антибактеріальну дію. 

Вдихати аромат імбиру можна при закачуванні (в тому числі і в транспорті) і при ранковій нудоті (токсикозі) вагітних. 

Інгаляції з імбиром допоможуть швидко вилікуватися від ангіни і бронхіту. А випитий чай з ложкою меду, в якій розчинено 1 крапля ефірного масла імбиру, допоможе при перших ознаках застуди. Але не можна використовувати всередину ефірні масла сумнівного виробництва. Якщо немає 100%-ної впевненості в якості масла, краще утриматися від внутрішнього застосування. В даному рецепті можна замінити ефір на сирої корінь. Чай з натертим імбиром і медом теж надасть терапевтичну дію. 

Якщо після їжі є почуття тяжкості, нуртування, то допоможе суміш базового масла (1-2 чайні ложки) з 1-2 краплями імбиру. 

Масляні суміші з імбиром незамінні, якщо є набряки. В цілях профілактики його можна наносити на ноги і руки в 3 триместрі вагітності. Необхідно використовувати дозування для вагітних. 

При спазмах від головного болю необхідно або провести холодну інгаляцію (вдихати пари імбиру з флакона або попередньо накапав на серветку), або нанести масляну суміш на віскі. 

Аромотерапевтична дія імбиру полягає в усуненні млявості і відновленні душевних і фізичних сил.


Категорія: Секрети здоров'я | Переглядів: 631 | Додав: DarkDaNTe | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтів - uCoz