Субота, 27.04.2024, 22:35
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 9 » Як швидко схуднути за допомогою радикальної дієти
00:00
Як швидко схуднути за допомогою радикальної дієти

 

Екстремальне схуднення є дуже напружений для людського організму. Однак багатьох дівчат це не зупиняє і вони починають вдаватися до різного роду дієт. Найбільш популярною є радикальна дієта. Так як же схуднути при її допомозі і не набрати вагу після завершення? 


 
Особливості радикальної дієти 

Радикальна дієта відрізняється від багатьох інших тим, що є дуже низькокалорійної. Дотримуватися дану дієту необхідно протягом 14 днів. За настільки, на перший погляд, невеликий проміжок часу можна позбутися як мінімум від 8 кілограм зайвої ваги. Так, результат просто приголомшливий, але щоб його досягти, вам доведеться непогано постаратися. Людина, яка сідає на радикальну дієту, повинен пам'ятати, що всі 14 днів його можуть переслідувати такі симптоми, як нудота та запаморочення. Крім цих побічних ефектів, що худне буде постійно відчувати почуття голоду. 

Таке екстремальне схуднення може бути чревате для худне, бо раціон досить сильно обмежується. Щоб уникнути розладів травного тракту, необхідно відвідати дієтолога і порадитися з ним щодо того, як худнути за допомогою радикальної дієти і чи можна вам взагалі це робити. 

Як перейти на радикальне харчування 

Навіть якщо у вас немає ніяких проблем зі здоров'ям, то не поспішайте відразу ж переходити на радикальне харчування. Щоб від даної методики був ефективний результат, а не шкоду, серйозно поставтеся до наступних рекомендацій: 

їжте 4 рази на день; 
проміжок часу між прийомами їжі не повинен перевищувати 4 годин; 
пийте оптимальне для вашої ваги кількість чистої води. 
Меню при радикальному харчуванні може бути різним, проте по калоражу воно не повинно перевищувати 800 калорій в день. 

Як правильно вийти з радикальної дієти 

Схуднення за 14 днів сміливо можна назвати екстремальним, бо саме таким воно і є для організму. Багато хто після такого роду дієт приходять в ту ж форму, яка була у них перед схудненням, а все тому що вони неправильно виходять з дієти і повертаються до свого звичного достатньо калорійність раціону. 

Щоб втримати досягнутий за допомогою радикальної дієти результат, необхідно перший тиждень після такого харчування вживати в їжу тільки ті продукти, які містять в собі мало калорій. За добу кількість з'їденої їжі не повинно перевищувати 1000 калорій. Зверніть вашу увагу також на те, що копчені, солодкі, солоні і жирні продукти протягом першого тижня після дієти теж ні в якому разі не можна вживати. 

На другому тижні після радикальної дієти кількість калорій можна збільшити до 1200. Якщо на першому тижні були заборонені всі висококалорійні продукти, то на наступній дозволяється включити в свій раціон такі продукти, як: макарони, крупи і картоплю. Зверніть увагу на те, що допускається лише одна порція з дозволених продуктів, причому тільки в першій половині дня. 

Калорійність на третьому тижні після радикального харчування можна збільшити до 1400 калорій. На даному етапі бажано організувати розвантажувальний день. 

Після закінчення третього тижня можете додати до щоденної калорійності ще 400 калорій. Буде просто чудово, якщо на цьому етапі виходу з радикальної дієти ви почнете займатися фітнесом. 

При дотриманні всіх рекомендацій радикальна дієта допоможе вам позбавитися від зайвих кілограмів, не завдаючи при цьому шкоди для здоров'я.


Категорія: Секрети здоров'я | Переглядів: 740 | Додав: DarkDaNTe | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтів - uCoz