П`ятниця, 10.05.2024, 05:22
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Лютий » 4 » Як приманити гроші?
17:21
Як приманити гроші?
Мати матеріальні блага, бути багатим, заробляти багато грошей - про це мріє багато хто. Але не багато досягають у цьому успіху. Хтось звинувачує в усьому долю, хтось - світова криза, хтось просто тече за течією, не замислюючись про те, що гроші приходять тільки до тих, хто дійсно цього хоче. Як залучити гроші і стати багатим?


Правильна установка. Налаштуйтеся на те, що ви просто зобов'язані отримати всі матеріальні блага, які хочете. Подумки (і не тільки) хваліть себе: «Я гідний заробляти багато грошей, тому що в мене хороша освіта / безцінний досвід / бажання бути успішним». Не давайте з'явитися думкам про те, що «я такий, як усі», «мені не пощастить», «де я, а де гроші», «я невдаха» - це пряма дорога до того, що багатим вам так і не стати. Позитивний настрій і впевненість в собі - ось що зітре межі між вами і грошима і допомагає залучити гроші в своє життя.

Постановка цілей. Визначтеся, яких сум ви хочете досягти і на що їх витратити: на навколосвітню подорож, на двоповерховий заміський будинок або на автомобіль. Гроші люблять, щоб ними розпоряджалися правильно, витрачали і ненавидять, коли їх просто збирають (тому жаднюги і скнари рідко багатіють і гроші не приносять їм істинного задоволення - адже вони не вміють ними користуватися).

Думайте про гроші. Про гроші обов'язково потрібно думати - і думати правильно. Якщо в списку ваших думок гроші займають останнє місце - то сподіватися на те, що їх незабаром стане багато, не варто. Звичайно, гроші не повинні стати ідеєю фікс, сенсом життя і об'єктом денних і нічних помислів. Але приділяти уваги роздумам про гроші потрібно.

Виберіть конкретну мету і думайте про конкретну суму грошей, необхідної для її реалізації. Постійно, з дня на день міркуйте про даної мети. Вважайте, скільки грошей у вас є і скільки ще потрібно для досягнення потрібної суми. Не починайте з мільйонних сум, частка реалізму тут не завадить - але і сильно скромничати не варто.

Звичайно, якщо міркувати про те, як залучити гроші, і при цьому лежати на дивані - гроші навряд чи зваляться на голову. Потрібно активізуватися і братися за будь-яку роботу, здатну наблизити вас до мети. Шукайте способи заробити гроші скрізь - покажіть їм, як ви їх жадаєте і любите.


Не думайте про гроші негативно. Якщо постійно думати про те, що гроші взяти ніде, що грошей ніколи не буде - то їм дійсно ніколи не з'явитися у вашому гаманці. Адже ви самі собі цього побажали! Краще думайте про те, з яким задоволенням ви витратите отриману суму. Позитивний настрій в цьому плані призведе до того, що ви обов'язково заробите / виграєте / випросіть необхідну грошову суму.

Не намагайтеся заробити грошей більше, ніж потрібно вам для відчуття комфорту (у кожної людини свій рівень матеріального благополуччя і відчуття задоволення від нього). Якщо ви почали заробляти більше цього - гроші перестануть приносити задоволення, перетворяться з добра в зло, будуть нервувати вас. Комфорт перетвориться на дискомфорт, незважаючи на те, що грошей стане більше.

Замислюючись про те, як залучити гроші, не соромтеся думати і говорити про гроші, не приховуйте бажання стати багатим і успішним. Часто громадські стереотипи типу «не в грошах щастя», «головне - душа», «багатим бути соромно» заважають нам у цьому. Складіть кілька позитивних тверджень для себе і повторюйте їх кілька разів на день («Я буду успішним і багатим», «Гроші люблять мене і прийдуть з легкістю», «Я не залежу ні від кого і ні від чого»).


Будьте в певній мірі цинічні і егоїстичні - навряд чи досягти успіху в бізнесі вдасться людині широкої доброти душі, сорочці-хлопцю або особі, постійно спотикається про моральні підвалини і заборони суспільства. Здоровий егоїзм в цій справі - найкращий помічник. Якщо ви любите себе, то ніколи не дозволите собі працювати на роботі, за низьку зарплату, жити на межі виживання і рахувати копійки до получки.

Добре бути також в міру розважливим, бережливим, вміти економити гроші і не роздавати гроші наліво і направо (в борг, на благодійність, просто бідним родичам, бо «треба допомагати»). У той же час, божевільним скнарою бути теж не варто - це і для психіки некорисно, і загального задоволення не принесе, і гроші незабаром стануть об'єктом не любові, а ненависті («Через них, окаянних, всі мої проблеми!» )

Придумайте для себе який-небудь грошовий ритуал, який обіцяє в недалекому майбутньому отримання значних сум. Наприклад, загадайте, що якщо на вулиці піде град - вас чекають великі гроші (добре загадувати навесні), а якщо сніг - дуже великі гроші (зимова прикмета).

У прагненні стати багатим і в пошуку відповіді на питання, як залучити гроші в своє життя, найголовніше не перестаратися і не витіснити думками про гроші з голови всі інші бажання та цілі. Думки про гроші і любов до грошей, так само як і самі гроші, повинні стати гармонійною складовою ваших життєвих цінностей - і тоді ви зможете випробувати справжнє щастя, отримуючи і витрачаючи їх.

Категорія: Бізнес та фінанси | Переглядів: 1788 | Додав: DarkDaNTe | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтів - uCoz